MAMA BILJA DALA SVOJ SUD: Aleksandra i Dejan raskinuli, pa obnovili romansu, a evo šta kaže Dragojevićka! (FOTO)

Showbizz

MAMA BILJA DALA SVOJ SUD: Aleksandra i Dejan raskinuli, pa obnovili romansu, a evo šta kaže Dragojevićka! (FOTO)

Turbulentni odnos Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića ispratila je i njegova majka Biljana koja pomno prati dešavanja vezana za njenog sina u rijalitiju.

Naime, Aleksandra i Dejan su se posvađali pa i raskinuli, da bi posle iscrpnog razgovora obnovili vezu. Sve je videla Biljana koja je svoj sud dala na Instagramu.

“Podržavam zdravu i normalnu komunikaciju koja Dejana vrati u normalu, vrati pozitivan pogled na porodicu koja ga jedva čeka”, napisala je Biljana i stavila emotikon srce, a brojnu podršku dobila je i u komentarima.

S druge strane, Aleksandrina majka nije zadovoljna Dejanovim ponašanjem.

– Ja znam svoje dete i to što oni tamo komentarišu da Dejan tamo igra neku glavnu ulogu i da je ona zato sa njim, to je teška glupost. Vi znate da Aleksandra ako hoće da zavrti nešto, ona to može sama i niko joj ne treba. Povraća mi se od glupih ljudi. Ulivaju mi tako negativnu energiju, ali dete mi je tamo… Osim Miće, kog izuzetno cenim, uvek je isti bio i ostao, hvala mu što je uz moje dete – prokomentarisala je Aleksandrina mama nakon njihovog raskida.(Kurir.rs/K.Đ.)