Osjećala sam da fali pola mene, plakala sam: Krstinja sve o teškoj operaciji, Popović joj nudi još korekcija!

Showbizz

Osjećala sam da fali pola mene, plakala sam: Krstinja sve o teškoj operaciji, Popović joj nudi još korekcija!

Zvezda “Granda” Krstinja Todorović nedavno se podvrgla operaciji viška kože, budući da je to problem sa kojim se mučila nakon što je izgubila 80 kilograma. Sada se prvi put javno pojavila nakon operacije i reakcije su odlične.

– Reakcije su fenomenalne, prvi rezultati su vidljivi, a mislim da će krajnji rezultat biti za nekoliko mjeseci, da ćemo se svi šokirati. Još uvijek nisam svjesna. Periodično podnosim oporavak, kako kada, nekada sam super, nekada sam psihološki u svom ludilu. Super se oporavljam, malo sporije, ali uspješno – ističe Krstinja koja otkriva da li je bila uplašena.

– Iskrena da budem, u startu nisam bila svjesna koliko je to zapravo jedan ozbiljan zahvat i nisam bila u strahu sve do momenta dok nisam ušla u salu. Tada sam shvatila da je to to, bile su suze, miješana osjećanja i strah od eventualnih komplikacija, da li će boljeti kada se probudim. Na sve to imala sam minimalne bolove, više sam osjećala da fali pola mene, kada mi je doktor rekao da skinemo čaršaf da vidiš šta sam zapravo uradila, bila sam šokirana, taj osjećaj je više bio čudan nego što je boljelo.

Zvezda Granda ističe da joj je Popović ponudio još nekoliko estetskih korekcija, ako za to bude bilo potrebe.

– Čuli smo se, zahvaljujem mu se puno koji mu je omogućio sve, kao i eventualne korekcije ako bude potrebe nakon ovoga. Imam njegovu punu podršku i jako sam srećna zbog toga, jako je lijepo imati podršku od velikih ljudi, naročito kada ti je neophodna. (blic.rs)