POŠTOVANI PRATIOCI ZADRUGE: Voditelj Milan Milošević se oglasio nakon optužbi da podstiče NASILJE U RIJALITIJU: U pitanju je šala!

Showbizz

POŠTOVANI PRATIOCI ZADRUGE: Voditelj Milan Milošević se oglasio nakon optužbi da podstiče NASILJE U RIJALITIJU: U pitanju je šala!

U toku emisije “Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem” došlo je do okršaja između Tare Simov i Sanje Grujić.

– Rekla je “vaš problem je što su vaše devojke ku*avele” i gledala je u mene – vikala je tada Tara.

– Tebe je i Ša tako nazvao pa ništa – dodao je voditelj.

Na jednoj od Instagram stranica koji prati Zadrugu izašao je klip na kom se čuje kako se Milan šali sa Simovom, što je odjekunlo u javnosti i mnoge nateralo da pomisle da voditelj podstiče rijaliti učesnicu na nasilje.

Rečenica Milana Miloševića podigla je prašinu te je voditelj Televizije Pink rešio da se ogradi ističući da je veliki borac protiv nasilja.

– Poštovani pratioci Zadruge, želim da vam se obratim povodom prašine koja se podigla zbog moje neumesne šale sa Tarom Simov! Niti podržavam nasilje, niti ga, ne daj Bože, podstičem! Svako ko me poznaje, a ustalom i vi koji me godinama pratite, znate da sam i sam doživeo i porodično i lično nasilje, se stoga sam veliki borac protiv istog. Hvala na razumevanju – napisao je Milošević na svom Instagram profilu.(Kurir.rs/S.M.)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)