Žena sa NAJSAVRŠENIJIM STRUKOM U EVROPI otkrila kako se na jednostavan način dobija RAVAN STOMAK: Svakog jutra obavezno ovo uradi

Zanimljivosti

Žena sa NAJSAVRŠENIJIM STRUKOM U EVROPI otkrila kako se na jednostavan način dobija RAVAN STOMAK: Svakog jutra obavezno ovo uradi

Kraljica Leticija, najbolje obučena žena u Evropi koja ima savršenu figuru, ima dijetu za koju se tvrdi da skida kilograme, održava vitku liniju ali i podmlađuje, piše Ženablic.rs.

Španska ljepotica, pišu mediji, sledi dijetu doktora Nikolasa Perikonea, vrlo jednostavnu i efikasnu. Ona je strogo prati i to je razlog što nigdje nema ni trunke sala, a stomak joj je ravan kao kod gimnastičarki. Perikoneova dijeta nalaže da se redovno jedu dvije vrste namirnica: sveža riba i povrće bogato gvožđem. Kraljica se trudi da njena ishrana obiluje i proteinima i zato svakog jutra jede omlet od tri jajeta, a ruča pečenu ribu sa salatom.

Leticija najviše voli lososa, pa joj često serviraju taj delikates i za doručak, dok za užinu dr Perikone preporučuje orašaste plodove, jogurt, voće ili masline.

Svi koji primjenjuju njegovu dijetu moraju da piju tri litra vode dnevno, a kraljica rado zamjeni izvjesnu količinu zelenim čajem. Ovakva ishrana ima i i podmlađujuće dejstvo, a ne samo uticaj na mršavljenje. To se vidi i na španskoj kraljici čija koža i kosa blistaju kao u najranijoj mladosti. (novi.ba)