Poznata tiktokerka i njena majka JURILE MUŠKARCE po kolovozu: Zbog neočekivanog obrta obe su u zatvoru

Zanimljivosti

Poznata tiktokerka i njena majka JURILE MUŠKARCE po kolovozu: Zbog neočekivanog obrta obe su u zatvoru

Biće zatvorene dok se ne završi suđenje

Mahek Buhari (22) i njena majka Ansrin Buhari (45) iz Stouka u Stafordširu optužene su za smrt Muhameda Hašima Idžazudina i Sakiba Huseina.

Zvezda Tik Toka i njena mama pojavile su se na optuženičkoj klupi, pošto su optužene za ubistvo dvojice muškaraca koji su poginuli u užasnoj saobraćajnoj nesreći nakon što su navodno “jureni i odbačeni sa puta”.

Mahek Buhari (22) i njena majka Ansrin Buhari (45), koje su zajedno optužene sa trećom ženom, izgledale su mrzovoljno i potreseno dok su stajale rame uz rame sa zatvorskim čuvarom.

Dvojica muškaraca poginula su na licu mesta kada je njihovo vozilo sletelo sa puta i prepolovljeno na dva dela dok su ih optuženi jurili, saopštio je Prekršajni sud u Lesteru.

Tužilac Mohamed Zarandouz rekao je da je tokom jurnjave velikom brzinom u ranim jutarnjim satima u petak prošle nedelje jedna od žrtava pozvala 999 kako bi upozorila policiju.

– Nažalost, čuo se glasan vrisak od pozivaoca i poziv je prekinut – kazao je tužilac, prenosi Mirror.

Dodao je da je automobil “škoda fabija” sleteo sa puta i udario u centralnu barijeru gde je momentalno vozilo bilo pocepano na dva dela.

Mahek i Ansrin Buhari potvrdile su svoj identitet i navele da su razumele kada im je određen pritvor do momenta suđenja.

Saoptužena Nataša Akhtar (21) iz Birmingema takođe se suočava sa optužbom za dvostruko ubistvo i ona se nakratko pojavila sa parom.

Tužilac je rekao pred sudom da je nesreća bila “najnesrećniji incident”.

Rekao je da su žrtve jurene iz prodavnice Sejnsberi na Melton Roudu u Lesteru, sve dok njihov automobil nije sleteo s puta, gde su poginuli na licu mesta. (objektiv.rs)