Profesorka DECU hranila pecivom sa telesnim tečnostima svog muža: Radila je i mnogo STRAŠNIJE stvari

Svijet

Profesorka DECU hranila pecivom sa telesnim tečnostima svog muža: Radila je i mnogo STRAŠNIJE stvari

Preti joj 41 godina robije zbog gnusnih zločina koje je priznala

Bivšoj profesorki srednje škole iz SAD preti 41 godina zatvora zato što je svojim učenicima dala kolače sa spermom njenog bivšeg muža. Sintija Perkins je prvobitno tvrdila da nije kriva za zločin, ali je sada promenila iskaz o krivici.

Žena je predavala u Livingstonu u državi Luizijani, a priznala je i nekoliko drugih p*lnih delikata, navodi se izveštajima lokalnih novina, prenosi Dejli star. To je učinila zajedno sa svojim sada već bivšim suprugom Denisom, koji je bivši visokorangirani policajac u interventnoj (SWAT).

Ona je priznala krivicu i po tačkama optužnice za proizvodnju dečje po*nografije, sil*vanje drugog stepena i za mešanje opasnih supstanci.

Poslednja optužba je uključivala da je koristila Denisove telesne tečnosti da “začini” peciva koje je potom davala učenicima.

Ona je u ponedeljak trebalo da izađe pred porotu, ali je sklopila sporazum o priznanju krivice neposredno pre nego što je porota izabrana.

Perkinsovoj je prvobitno pretilo 72 godine robije, ali je to smanjeno na 41. Takođe će svedočiti protiv svog bivšeg muža u budućim sudskim postupcima. Par se u početku suočio sa 150 tačaka u optužnici. uključujući sil*vanje, dečju po*nografiju, se*sualno zlostavljanje deteta i video voajerizam. Optužbe u vezi sa psom takođe su pomenute na početku slučaja.

– Ona ne samo da se odrekla prava na žalbu i pokušaja da izbegne presudu, već je i poštedela žrtve ponovnog proživljavanja užasnih zločina – rekao je sudija na izricanju presude. (objektiv.rs)