Tražila novac od drugarice, a onda se UVREDILA odgovorom: Usledilo je BRISANJE za sve vremena

Ispovijesti

Tražila novac od drugarice, a onda se UVREDILA odgovorom: Usledilo je BRISANJE za sve vremena

Emili Peirov iz Meksika objavila je snimak prepiske sa doskorašnjom najboljom drugaricom po imenu Kasandra koja se smrtno naljutila na nju jer se ponudila da joj nađe posao umesto novca koji joj je dotična osoba tražila.

Emili je odbila da pozajmi novac drugarici, ali joj je kao kompenzaciju ponudila posao gde bi dugoročno zarađivala, a drugarica je to verovatno shvatila kao uvredu jer je mislila da žena od koje je zatražila novčanu pomoć, misli da je neradnik.

Emili je otkrila da ju je Kasandra nakon poslovne ponude blokirala i više joj se nije javljala, a novac joj je trenutno bio potreban kako bi kupila nešto stvari za bebu jer se prethodno posvađala sa partnerom.

– Mogu da ti pozajmim, ali sam ti i ranije pozjamljivala i nisi mi vratila. Ako želiš, mogu da te zaposlim kod sebe, drugarice – napisala je Emili, što je razljutilo Kasandru.

– Nemoj da mi daješ opcije, samo sam te pitala za pozajmicu, a ne da mi držiš pridike o životu – napisala je Kasandra, nakon čega je zapretila da će blokirati drugaricu, što je naposletku i učinila. (objektiv.rs)