OVO JE DEJANOVA BAKA KOJA ŽIVI U VETERNIKU: Snajki ću da održim LEKCIJU da se vlada! Dalilu je opisala samo JEDNOM BRUTALNOM REČJU

Showbizz

OVO JE DEJANOVA BAKA KOJA ŽIVI U VETERNIKU: Snajki ću da održim LEKCIJU da se vlada! Dalilu je opisala samo JEDNOM BRUTALNOM REČJU

Baka rijaliti učesnika Dejana Dragojevića pojavila se pred kamerama i otkrila porodične detalje.

Dejanova baka otkrila je da ju je Dejan uvek “štedeo” kada su poslovi oko kuće u pitanju, a potom se obratila i budućoj snajki.

– Dejan je baš, baš, jako dobar, i dobar domaćin i vredan i marljiv. I David je, ali Dejan je poseban. Nikad nisam drva cepala ni nešto teže radila kad je on bio tu, a sada sve sama – rekla je baka u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”, a onda otkrila da li će prihvatiti “novu snajku”.

– E, pa snajka, ja ću prvo da održim lekciju kako treba da se vlada. Pa ćemo videti. Sa mnom može da se dogovori. Ali mislim da će biti 100 posto, ma 200 posto bolja od prethodne. Dalila je zlo, veliko zlo – rekla je baka Dejana Dragojevića.

“Ono što je bilo za Novu godinu, ja ne znam kako sam to preživela. Mi smo seli u auto, otišli u Šimanovce, ali nismo mogli mnogo toga da uradimo. Lupali smo mu na kombi, David je vikao, pitao ga šta radi od sebe. Vratili smo se nazad, ja nisam mogla da spavam… Dani su prolazili, kao da je postajao svesniji, sada se vraća sve. Filip je pikavcem gađao nju, sve se namešta, brzo ju je stigla karma. Posle svega sumnjam da će Dejan da se vrati njoj”, priznala je izmeđuostalog Dragojevićeva majka Biljana u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”. (kurir.rs)