Upoznao dve sestre, jednu verio, drugu OŽENIO: Tašta ima DILEMU kojom je bacila ljude u nevericu

Zanimljivosti

Upoznao dve sestre, jednu verio, drugu OŽENIO: Tašta ima DILEMU kojom je bacila ljude u nevericu

Svakako su joj govorili da je očajna majka

Žena se udaje za bivšeg verenika svoje sestre, a njena majka želi da zna da li bi ona bila grozna ako bi prisustvovala venčanju.

Zabrinuta majka tražila je savet korisnika društvene mreže Redit jer ona ni sama ne zna šta je najispravnije da učini u takvoj situaciji.

– Moja mlađa ćerka, Hajli (28) udaje se za bivšeg verenika moje starije ćerke Dženifer (30). Dženifer je ljuta na mene jer idem na Hajlino venčanje. Ona kaže da kao i uvek opravdavam ponašanje njene loše sestre, ali to jednostavno nije istina – navela je majka.

Cela drama započela je kada je porodica saznala da su Hajli i Sem izlazili nedugo nakon što je otkaazao venčanje sa Dženifer.

– Razgovarala sam i sa Semom. Izvinio se ako je ikoga povredio, ali je rekao da ne bi bilo pošteno da oženi Dženifer kada je duboko u svom srcu znao da je zaljubljen u Hejli. Zvanično su bili zajedno već nešto više od godinu dana i zaista izgledaju srećno i zaljubljeno – kazala je majka.

Iako su odgovori korisnika Reddita bili različiti, prevladavalo je mišljenje da je mama zaista grozna i to iz mnogo razloga.

– Dopustite mi da za početak kažem da na neki način razumem vašu perspektivu. Volite svoje obe ćerke, želite da budu srećne, želite da ih podržite. Teško je upravljati stvarima kada postoji raskol u ovakvoj porodici, ali ono što se svodi na to je da su Dženifer izdali njen verenik i sestra. To je bol koja se ne može tek tako naučiti da se oprosti. Morate da podržite Dženifer i jasno da joj date do znanja da dok podržavate i volite Hajli, ne volite i ne podržavate bol koju je nanela Dženifer – jedan je od komentara. (objektiv.rs)