U 38. godini rešila da se uda: Kad su videli koga je izabrala za MLADOŽENJU, svi su se PREPLAŠILI

Zanimljivosti

U 38. godini rešila da se uda: Kad su videli koga je izabrala za MLADOŽENJU, svi su se PREPLAŠILI

Njen slučaj će se tek komentarisati širom zemlje

Britanka poznata kao Brokard (38) privukla je pažnju tamošnjih medija zbog organizacije svog venčanja.

Naime, ona tvrdi kako je već duže vreme u vezi s Edvardom, koji je zapravo duh vojnika iz viktorijanskog doba. Uskoro bi, kako tvrdi, trebalo da se venčaju, ali postoji tu niz problema.

– Pravi mi velike poteškoće s organizacijom venčanja. Postao je jako izbirljiv. Ja sam oduvek sanjala o letnjem venčanju, ali kaže da ne podnosi vrućinu dobro i insistira da svadbu pomerimo za zimu. Uvek je bio temperamentan, ali poslednjih nekoliko nedelja je stvarno nepodnošljiv – priča Brokard, koja sebe opisuje kao umjtnicu.

Odmah je i nastavila s pričom i objasnila kako komuniciraju.

– Kad mi je nešto potrebno, samo to izgovorim i on uvek pronađe način da mi se javi. Nekad je to kroz toplo-hladne osećaje koje dobijem u telu, a nekad mi ostavlja poruke na ogledalima. Osim što se svađamo oko termina, problem nam je i da nađemo adekvatnu lokaciju. Išli smo u crkvu, zapravo nekoliko njih, sve su nas odbile. Neki su mi pretili egzorcizmom – kaže 38-godišnja Britanka za Dejli star.

Kada, napokon, reše probleme s datumom, veliki izazov im je i pravljenje liste zvanica.

– Njegovi prijatelji su mrtvi. Najgore od svega, kum mu je zapeo u paklu. Tokom života trgovao je opijumom što očito nije prihvatljivo pa je nakon smrti 1875. završio u paklu. Pozvali smo Elvisa Prislija, Merilin Monro… Bila bi nam velika čast da dođe Viljem Šekspir i pročita nam jedan od svojih soneta, ali to zasad ne može da potvrdi – govori “buduća mlada”.

Za kraj, novinarima Dejli stara je objasnila kako ju je duh zaprosio.

– Jednog jutra, nakon burne svađe, otišla sam u sobu i pronašla sam predivan prsten na jastuku. To je bio Edvard! Naravno da sam pristala – navela je ona. (objektiv.rs)