POMIJEŠAJTE OVA 2 SASTOJKA I PIJTE 3 DANA NA PRAZAN ŽELUDAC: Nataloženi toksini i paraziti iz crijeva nestaju u rekordnom roku! (RECEPT)

Zdravlje

POMIJEŠAJTE OVA 2 SASTOJKA I PIJTE 3 DANA NA PRAZAN ŽELUDAC: Nataloženi toksini i paraziti iz crijeva nestaju u rekordnom roku! (RECEPT)

Ovaj detoks napitak se pije 3 dana u kontinuitetu

Nepravilna ishrana rezultuje nakupljanjem toksina i parazita u crijevima.

Većina nas nije svjesna da našem tijelu žive ovi jezivi “gosti”… Paraziti i toksini oduzimaju telu sve hranljive materije koje unosimo putem hrane i lišavaju naš organizam neophodnih supstanci.

Kada se nastane u crijevima, osjećamo se umorno, nemamo energiju, konstantno nam se spava, a povećava se rizik od drugih bolesti, jer nam je i imuni sistem oslabljen. Takođe, posljedice se vide i na našem tijelu. Koža postaje suva, a kosa slaba.

Jedan od znakova da su se u vašem telu pojavili nezvani gosti je potreba za slatkišima.

Zato je dobro s vremen na vrijeme uraditi detoks tela. Kombinaacij ova dva sastojka daje odlične rezultate.

Potrebni sastojci:

2 kašike (20 g) lanenog sjemena
1 kašičica (2 g) karanfilića

Priprema:

Sameljite karanfilić i laneno sjeme u prah, pa ih sjedinite. Po jednu kašiku dodajte u čašu mlijeka, jogurta ili kefir.

Ovaj napitak uzimajte u kontinuitetu tri dana, svakog jutra, pa napravite pauzu. Dovoljno je primijenite čišćenje 2-3 puta godišnje.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.
Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja. (novi.ba)