Preminuo joj je svekar, a onda je stigla PORUKA: Nije mogla da zaustavi suze – “zamolila sam Boga”

Ispovijesti

Preminuo joj je svekar, a onda je stigla PORUKA: Nije mogla da zaustavi suze – “zamolila sam Boga”

U moru tuge, žena je naišla na razumevanje

Da na svetu i dalje ima pažljivih i dobrih ljudi najbolje svedoči slučaj jedne žene koja je, nažalost, ostala bez svekra.

U moru tuge, ona je naišla na razumevanje svog stanodavca, i kako je istakla, bila je poprilično iznenađena njegovom porukom.

Naime, jedna žena podelila je svoju ispovest na internetu i otkrila kakav je gest doživela od svog stanodavca, nakon što joj je umro svekar. Kako je ispričala, njegova poruka ju je ostavila u suzama.

Aleksis Arlin je podelila poruku koju je porodica dobila nakon tužnih vesti o smrti člana njihove porodice.

U poruci je pisalo:

– Zdravo. Želeo sam da se zahvalim tebi i tvojoj porodici što ste bili sjajni svih ovih godina. Takođe sam želeo da ponovo izrazim svoje saučešće zbog gubitka tvog svekrva. Znam koliko vam je teško trenutno i želim da vam ukažem jedan vid zahvalnosti i saosećanja i da vas oslobodim od plaćanja kirije za ovaj mesec – napisao je on.

Aleksis je dodala:

– Ova poruka nas je rasplakala. Zamolila sam Boga da nam pošalje barem jednu dobru vest ovih dana. Znala sam da to neće vratiti mog svekra, ali će nam barem malo olakšati. Izuzetno smo mu zahvalni – napisala je. (objektiv.rs)