Cele noći pio sa ženom, a onda je nastala DRAMA: Zbog brutalne UCENE morala je da ćuti i trpi batine

Svijet

Cele noći pio sa ženom, a onda je nastala DRAMA: Zbog brutalne UCENE morala je da ćuti i trpi batine

Skupila je hrabrost i progovorila

Britanac Tomas Bibi (43) brutalno je napao ženu, majku dvoje dece, nakon što ga je žrtva ispratila iz svog doma tokom svađe koja je usledila nakon noći u kojoj su se zajedno opijali.

Muškarac je u jednom momentu udario ženu pesnicom u glavu, pre nego što ju je šutnuo nogom dok je ležala na zemlji i upozorio da će joj deca biti mrtva ako bilo šta kaže policiji o napadu, prenosi Mančester ivning njuz.

Tužilac Endrju Hej rekao je Prestonskom sudu za prekršaje da se incident dogodio oko 8 sati ujutru u Skelmersdejlu, nedaleko od Vigana.

– Išla je prema autobuskoj stanici i on ju je udario u glavu. Zatim ju je bacio iza belog kombija, šutirao je i pljunuo u lice. Rekao joj je “ako budeš priijavila policiji, deca su ti mrtva” – kazao je tužilac.

Kada je Bibi uhapšen, otkriveno je da u čarapi nosi dve kese kan*bisa.

Prvobitno je priznao posedovanje leka klase C i negirao napad, ali je promenio iskaz o krivici na dan kada je trebalo da počne suđenje. Predmet je potom odložen radi dovršavanja izveštaja pre izricanja presude.

Njegov branilac Sefton Li rekao je da su Bibi i žrtva prethodno pili čitave noći.

– On je zaspao, a ona je nastavila da pije. Probudio se u 8 ujutro i čuo glasnu muziku na radiju. Počeli su da se svađaju, rekao je da odlazi, otišao do autobuske stanice i desio se ovaj incident – kazao je on.

U izjavi o napadu, žena je rekla da je zbog ovog incidenta ostala sa posledicama anksioznosti, da pati od stresa i nesanice.

Dodala je da ima bolove u desnom ramenu i levom oku, da joj je razbijena usnaa, te da ima modrice na desnoj strani.

Žena je dodala da se zbog iskušenja “uplašila muškaraca” i da nije želela drugu vezu. (objektiv.rs)