DA SAM NAJGORA NA SVETU, TI SI ME OPRALA! Aleks u BRUTALNOM OKRŠAJU sa Dalilom i Carem, Dejan ZANEMEO! (VIDEO)

Showbizz

DA SAM NAJGORA NA SVETU, TI SI ME OPRALA! Aleks u BRUTALNOM OKRŠAJU sa Dalilom i Carem, Dejan ZANEMEO! (VIDEO)

Aleksandra Nikolić, devojka Dejana Dragojevića, zaratila je sa Dejanovom bivšom suprugom Dalilom i svojim bivšim dečkom Filipom Carem.

– Hajde da čujemo tebe, rekla si danas da je Ša dao Dalili i Caru veliki budžet zato što se poistovetio – rekao je voditelj.

– To je moje mišljenje, ja smatram da je on njima dao veliki budžet zato što se poistovetio sa njima – rekla je Aleksandra.

– Budem li ja pričao neke stvari, neće ti biti tako slatko! Tvom momku dajem za pravo, jer ima legitimetet, ali ti nemaš pravo! Ljudi ne govore ovde stvari koje znaju o tebi -rekao je Car.

– Izvini zvezdo, mogu da kažem ono šta ja hoću! Ša je prošle godine uradio istu stvar kao Dalila ovde. Ja ne smatram da su oni toliki prijatelji. Mislim da on nije trebao da da njima veliki budžet. Ja msilim da meni nije trebao da da mali budžet jer sam mu prešla preko nekih stvari. To je nešto što sam ja njemu zamerila, ja njega nisam vređala. Ja ne msatram da remetim Dejana time što se ja izražavam, imam pravo – rekla je Aleks.

– Da li ja tebe poštujem ovde? – upitao je Car

– Nemaš ti mene šta da poštuješ ovde! – odbusila je Aleks.

– Ja smatram da ja tebe ovde poštujem! Niti pričam o tebi, niti te komentarišem! – rekao je Car.

– Vi mene ne zanimate, samo sam rekla ono što msilim. Povedi računa šta pričaš – rekla je Aleks.

– Treba da se napada Car, a ne oni! Nisu oni krivi što ti je Ša dao mali budžet – rekao je Miki Aleksandri.

– Ja nju ovde nisam uvredila ni jednom! Trenutak kada sam je napala je kada sam bila u rastrojstvu. Posle toga je nikada nisam uvredila. Nemoj da poskačeš kao na tra,bolini. Imaš neke tikove sigurno! – rekla je Dalila.

– Da sam najgora na svetu ti si me oprala! – rekla je Aleks.

– Ti si osoba koja me jurila i napolju i ovde – rekao je Car.

– Ti si mene zvao napolju, ne ja tebe – rekla je Aleks.

– Ti nju vređaš na konto toga što je napravila to zbog mene. Dalila nije imala ovde puno momaka, nije bila hapšena kao i ti! Dalila nije ni sjajna ni bajna! Ali svakodnevno ti neke provokacije imaš! malo više uključi mozak jer si se zaigrala! – rekao je Car.

– Na osnovu njega je vređam. Morate da snosite posledice! – doaje Aleks.

– Gledam šta ti Dejan zamera! Meni je nenormalno da danas komentarišem budžet i komentarišeš mene, Dalilu i Janjuša.- rekao je Car.(Kurir.rs/S.M.)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mvmPs0VVJXA&feature=emb_logo