KAD MAČKE NEMA MIŠEVI KOLO VODE! Maja Marinković progovorila o RASKIDU Dalile i Cara: Uzvratila Dragojevićki na PROZIVKE!

Showbizz

KAD MAČKE NEMA MIŠEVI KOLO VODE! Maja Marinković progovorila o RASKIDU Dalile i Cara: Uzvratila Dragojevićki na PROZIVKE!

Poslednja žurka u “Zadruzi” bila je jedna od najburnijih. Na početku večeri došlo je do haosa između Janjuša i Zole, u koji se umešao Filip Car, koji je stao na Zolinu stranu. Zbog ovoga je došlo do novog rata sa Janjušem.

Nakon žurke, došlo je do skandala između Dalile Dragojević i Cara, isto zbog novca, a sve jer je ona njega slagalal da više nemaju para, dok je on želeo da se kocka. Nastao je haos, a oni su danas raskinuli u garderoberu zbog ovoga. Tom prilikom je Dalila pomenula Caru da se posvađao sa Janjušem zbog Maje Marinković, a ne zbog Zole.

Maja Marinković za medije rekla je šta misli o raskidu Dalile i Cara, kao i Dragojevićkinim optužbama da se Filip svađao sa Janjušem zbog nje.

– Pošto me pitate šta mislim o tome, o tome ne mislim. Ali mogu da prokomentarišem. Oni su bez mene imaginarne osobe, nepostojeće. Kad ja nisam tu, oni imaju krizu identiteta. Ne zna se ko je snajka, ko je majka, narodski rečeno, kad mačke nema, miševi kolo vode. Nisam ih dovoljno pratila, samo ih držite na oku, da se ne poubijaju dok se mačka ne vrati – poručila je Maja.(Kurir.rs/S.M./Pink.rs)