BLAM! LJUTE RIVALKE POSVAĐALE SE OKO DEČKA, PLJUJU JEDNA DRUGU! Mensur pocrveneo od besa, pa zaurlao: Ostaviću vas OBE! (VIDEO)

Showbizz

BLAM! LJUTE RIVALKE POSVAĐALE SE OKO DEČKA, PLJUJU JEDNA DRUGU! Mensur pocrveneo od besa, pa zaurlao: Ostaviću vas OBE! (VIDEO)

Zadrugari biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović, koje je za potrčke izabrao ovonedeljni vođa, Nenad Aleksić Ša.

Voditelj je reč dao Milici Veselinović.

– Što se tiče Ane imam isto mišljenje kao i prošlog četvrtka, rijaliti je jako bitan. Ona je samo za rijaliti, za nju ne postoje emocije i ne zna da se zaljubvi, bitno joj je da bude glavna tema. Malo će kod Filipa, Mensura ili Frana, neka ide gde hoće, ja znam gde neće. Mensur i ja smo obnovili odnos, bolje je nego prvi put. Postoje rasprave, moja ljubomora je problem. Bolje što je ljubomora, nego neki veći problemi. Jako je kvalitetan, iznervira se kad komentaripe, želi da dokaže da je u pravu. Šaljem Anu, ostavljam Mensura – pričala je ona.

– Ja mislim da je bespotrebno, bitno je ko priča. Ne može da ima lepo mišljenje devojakkoju je momak ostavio i imao muvanje sa mnom. Bilo bi neiskreno da priča lepo – pričala je Ana.

– Imaš previsoko mišljenje, ti si dno – ubacila se Milica.

– Posveti se svojoj vezi – dodala je Ana.

– Posvećena sam. Ti treba da budeš posvećena tom odnos, a ne još četvorici. Videćemo šta se dešava sa njegove strane, sa njene sam videla – nastavila je Veselinovićeva.

– Ostaviću vas obe – urlao je Mensur.

– Ostavi me – dodala je Milica.

– Ona govori o sebi, ja ustanem da odgovorim, a ona se meni ubacuje. Momak joj kaže da sedne, a ona mora da istera. Kad bi imala svoj stav, bila mi drugačija priča, ne samo sa mnom – rekla je Jovanovićeva.

– Ona mene svaki put izludi – istako je Mensur.(Kurir.rs/K.Đ.)

https://www.youtube.com/watch?v=FomFtniklwM&feature=emb_logo