Deca mu upala na VENČANJE i napravila neviđen haos: Morala je da reaguje policija (VIDEO)

Zanimljivosti

Deca mu upala na VENČANJE i napravila neviđen haos: Morala je da reaguje policija (VIDEO)

Mučni prizori obišli su zemlju, a i svet

Mučna porodična priča zabeležena je ovih dana u peruanskom gradu Pasku kaada muškarac predstavljen javnosti kao Adrijan Čamoro nije uspeo da se oženi, a svečani dan upropastila su mu sopstvena deca.

Mladići i devojka upali su mu na venčanje i polili ga tamnom farbom, a neprijatna situacija eskalirala je do te mere da je dojurila i policija, baš kao i novinarske ekipe koje su saznale da se u gradskoj većnici odvija prava drama.

Najglasnija prilikom obračuna s ocem bila je njegova 21-godišnja ćerka, koja je okupljenima pojasnila da je novopečenni mladoženja prestao da brine o sopstvenoj deci nakon što im je pre pet godina preminula majka.

– Samo želim da se bar malo brine za moju braću. Tvrdi da nema sredstava da ih hrani, ali novca za venčanje očito ima – rekla je ogorčena devojka, koja je silom prilika morala da preuzme brigu o četvorici maloletnih dečaka.

Prema peruanskom zakonu deca imaju pravo na izdržavanje do 18. godine. Međutim, ako postoji neka vrsta fizičkog ili mentalnog invaliditeta, ili ako deca studiraju na univerzitetu ili institutu, obveza plaćanja alimentacije može biti produžena do 28 godine. (objektiv.rs)