“Jedeš za troje”: Tatjani SVEKRVA uništila život, govorila da ima DEBELE zglobove, a onda je nastao haos

Ispovijesti

“Jedeš za troje”: Tatjani SVEKRVA uništila život, govorila da ima DEBELE zglobove, a onda je nastao haos

Tatjana je sve ovo stoički podnela, misleći da je reč o klasičnoj ljubomori majke koja želi samo najbolje za svog sina

Da odnos između snaje i svekrve nije baš najidealniji je dobro poznata tema. Nekada su problem mame koje smatraju da “nijedna nije dovoljno dobra za njihovog sina”, a nekada su u pitanju supruge te kojima smeta što njihovi muževi posvećuju pažnju majkama.

Svoje muke sa “svekrvom iz pakla” opisala je Ruskinja, farmaceutkinja Tatjana Savostina.

– Da se nisam dopala majci mog supruga, Mariji Viktorovnoj, bilo je jasno još kada smo se upoznale. Vrlo brzo je počela da me ‘bocka’ tokom razgovora, a kada smo moj (tada budući) muž i ja ustali da krenemo, prokomentarisala je kako imam debele zglobove. A to je zaključila pošto sam nosila kratke čizmice koje su široke oko zgloba. U njihovoj porodici, naravno, nije bilo takvih žena, ali ‘pošto je Iljuša izabrao tebe, Tanjuša, neka bude tako, rekla mi je.

Tatjana je sve ovo stoički podnela, misleći da je reč o klasičnoj ljubomori majke koja želi samo najbolje za svog sina.

Nažalost, ista ta majka je živela sa njima.

– Nisam rekla ništa, što je bila velika greška jer je zaključila da nisam konfliktna osoba i napadi na mene su počeli. Prilikom svakog susreta je insistirala na tome da povedem računa da se ne ugojim u trudnoći, pa je tako za mene napravila salatu bez majoneza, a beli hleb zamenila integralnim. Kada sam joj natuknula da mogu i sama da odlučim šta ću da jedem i kada, okrenula se mom mužu i sažaljivo ga upitala: ‘Da li planiraš da zaštitiš svoju majku?’. I on je stao na njenu stranu. Bila sam zapanjena.

Podrška sina je Mariji Viktorovnoj dala još jaču motivaciju, pa su se napadi na Tatjanu postajali sve intenzivniji i sve više je vređala…

– Dosta sam čitala o takvim manipulacijama, ali nikada nisam mislila da ću i sama biti junakinja takve priče. Posle rođenja deteta situacija se pogoršala, ali se ispostavilo da sam novčano zavisna od svog muža, što znači, prema Mariji Viktorovnoj, više nisam imala pravo na svoje mišljenje – prisetila se Tatjana. (objektiv.rs)