Svi gledaju u RUKE ovog čoveka, neki pitaju da li je BOLESTAN: Ovo je istina iza šokantnog snimka (VIDEO)

Zanimljivosti

Svi gledaju u RUKE ovog čoveka, neki pitaju da li je BOLESTAN: Ovo je istina iza šokantnog snimka (VIDEO)

Nije bez razloga dobio nadimak “Popaj”

Snimak muškarca sa ogromnim šakama i podlakticama zapalio je internet nakon što se Amerikanac snimao dok drži “papiriće” koji su u stvari dolari.

Video na TikTok-u je prikupio više od 12,8 miliona pregleda, a na njemu je Džef Dejb, koji se takmiči u obaranju ruku. Njegove džinovske ruke definitivno su mu donele uspeh, a kaže da je njihov obim 49 centimetara.

Meštanin Minesote usvojio je nadimak „Popaj“ u srednjoj školi nakon što ga je jedan od njegovih srednjoškolskih trenera odveo na takmičenje humanitarnog karaktera gde je osvojio prvu titulu.

– Pobedio sam svu decu, a zatim i sve odrasle, i nekako sam se navukao na to… Nagovorio me je da idem na sve turnire. Nisam bio siguran da li ću se vratiti tome sa 48 godina. Na kraju su me nagovorili da budem takmičar. Pobedio sam momka koji je bio šampion Minesote, tako da sam se odmah vratio u formu – objasnio je Dejb za Foks njuz.

@jeffdabe

Reply to @yungpl4ya

♬ original sound – Jeff Dabe MN Armwrestler

Mnogi su izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje zbog ogromnih ruku, ali Univerzitet u Minesoti je sproveo testove tražeći moguće znake gigantizma i elefantizma, ali nije mogao da pronađe dokaze koji bi podržali tu tvrdnju.

Dejb je takođe potvrdio da nema probleme u svakodnevnim aktivnostima

– Mogu da sve da obavljam kao i svi ostali. Ali, nema šanse da radim na automobilima. Bavio sam se time sa strane. Voleo sam to da radim, bilo mi je opuštajuće. Osim toga, nisam primetio da ima mnogo toga što ne mogu da uradim. Jedino što ne mogu da nađem dobre rukavice – rekao je on.

Mnogi korisnici TikTok-a zatrpali su viralni snimak komentarima.

– Ovako se moje ruke osećaju kada se probudim usred noći nakon što sam spavao na njima – našalio se neko

– Kada ti pokaže srednji prst, nanese ti 50 odsto više duševnog bola – nadovezao se drugi komentator.

Međutim, neki korisnici ipak su zabrinuti zbog veličine Dejbovih ruku i pitaju se da li je bolestan.

– A, da li boli? Zašto se imam utisak kao da ga bole ruke? – upitao je neko. (objektiv.rs)