Sandra je zaljubljena u ogromnu IGRAČKU sa KRILIMA: Kaže da nikada nije bila u boljoj vezi (FOTO)

Zanimljivosti

Sandra je zaljubljena u ogromnu IGRAČKU sa KRILIMA: Kaže da nikada nije bila u boljoj vezi (FOTO)

Žena iz Budimpešte, poznata samo pod imenom Sandra, pronašla je ljubav u igrački aviona i kaže da je “on” njena srodna duša.

Ova 28-godišnjakinja je prvi put kupila model letilice, koju je nazvala ‘Lufanč’, u januaru ove godine za oko 85.000 dinara, i to je bio početak njihove romanse. Čak je rekla da se prvi put u životu zaljubila i da svake noći deli krevet sa avionom.

– Ne znam zašto ga volim, samo ga volim. On je lep i moja srodna duša. On je prva stvar koju vidim ujutru i poslednja kada odem na spavanje. Ne bih mogla drugačije. Mazimo se i ljubimo cele noći i imamo se*s. Mogu da radim sve sa njim – rekla je Sandra, prenosi

Ova Mađarica inače voli avione od svoje treće godine i tokom tinejdžerskih godina planirala je karijeru u avio industriji. Konačno je uspela u tome i dobila posao na aerodromu u prestonici.

Sada Sandra radi pet dana u nedelji okružena omiljenim komadima tehnike, ali uprkos tome što je ceo sa pravim avionima, kaže da ni ne pomišlja da vara Lufanča.

– Imam nešto posebno i nisam spremna da to uništim. Moja velika ljubav je LKS-UCV na aerodromu, ali posao je posao. Sve ostalo radim kod kuće. Najviše što radim sa drugim avionima na poslu je dodirivanje i slanje poljubaca – kazala je žena.

Sandra ne veruje da će se vratiti ljudskim partnerima i misli da su avioni pouzdaniji.

– Znam da uvek mogu da razgovaram sa njim. Sviđa mi se kako avioni predstavljaju beskrajne mogućnosti. Za mene je to nešto pozitivno i nešto što želim da imam u životu – objašnjava ona svoja osećanja.

Žena je posebno naglasila da njeni prethodni partneri nikada nisu imali problema sa njenom ljubavlju prema avionima, ali nakon što je prošle godine raskinula sa bivšim, odlučila je da uđe u svoju prvu vezu sa predmetom. Ovo se inače u psihologiji naziva objektofilija.

Sandra dodaje da je Lufanč bolji od bilo kog muškarca sa kojim je bila.

– Nikada se ranije nisam ovako osećala sa partnerom. Prvi put u životu sam zaljubljena – rekla je ona na kraju. (objektiv.rs)