UDALA SE ZA RAZVEDENOG, PA SAZNALA NAJGORU MOGUĆU STVAR: Za sve je kriva njegova BIVŠA

Svijet

UDALA SE ZA RAZVEDENOG, PA SAZNALA NAJGORU MOGUĆU STVAR: Za sve je kriva njegova BIVŠA

Nemojte pogrešno da me razumete, nije on bio u braku sa njom, ne u tom tradicionalnom smislu reči, ali svakako je bio u nekoj vrsti neraskidive veze sa njom

Već sada mogu da odbranim disertaciju na temu “brak sa već razvedenim muškarcem”.

Verujem da nisam jedina koja na ovu temu može da magistrira. Bez problema mogu da dokažem da kada se udate za razvedenog muškarca vi se udajete za njegovu porodicu, mamu i tatu, decu, pa čak i za njegovu bivšu ženu…

On nikako ne ulazi u taj vaš brak kao slobodan čovek – ne! Ako je već bio oženjen, on nikad više neće biti slobodan – bez obzira što je razveden.

Udala sam se za čoveka koji me je voleo: kupovao mi poklone, kuvao mi ručak, izvodio me po restoranima, donosio parfeme sa poslovnih putovanja… Bio je nežan i divan muž.

U isto vreme on nije prestao da bude otac, a samim tim u jednu ruku on je nastavio da bude u “zajednici” sa bivšom ženom.

Nemojte pogrešno da me razumete, nije on bio u braku sa njom, ne u tom tradicionalnom smislu reči, ali svakako je bio u nekoj vrsti neraskidive veze sa njom.

Brinući za decu, on je isto tako brinuo o svojoj bivšoj. Vršio je sitne popravke po njenoj kući, donosio im potrepštine sa pijace subotom kad je obavljao kupovinu i za našu kuću…

Tada sam shvatila da razvedenog muškarca ne možeš “reprogramirati” da zaboravi na navike prema bivšoj… Ne, taj bračni kod uvek je prisutan u njegovom mozgu.

Jednom smo bili na odmoru u Turskoj i samo me pogodilo saznanje: već je bio ovde sa bivšom! Ovde su jeli morske plodove i plesali pored raspevane fontane. Kada sam to shvatila, pogodilo me kao grom iz vedra neba. Sa letovanja sam se vratila mršavija 4 kilograma. (espreso.co.rs)