ALEKS SUMNJA DA JE TRUDNA, SADA SE OGLASILA NJENA MAJKA: Aleks i Dejan su dve NAPAĆENE DUŠE, volela bih da dobiju ĆERKU!

Showbizz

ALEKS SUMNJA DA JE TRUDNA, SADA SE OGLASILA NJENA MAJKA: Aleks i Dejan su dve NAPAĆENE DUŠE, volela bih da dobiju ĆERKU!

Aleksandri Nikolić i Dejanu Dragojeviću se proteklih meseci život promenio iz korena. Naime, nakon što se razveo od supruge koja ga je prevarila u rijalitiju, Dejan je mirnu luku pronašao pored Aleks, a sada je par naišao na novi izazov kada je Aleks posumnjala da je ostala u drugom stanju.

Nakon što se Aleks požalila cimerima da joj kasni ciklus, njena majka Slovenka oglasila se za Alo ne krijući sreću zbog ćerkine potencijalne trudnoće. Kako majka rijaliti učesnice ističe, prinova bi znatno promenila živote Aleks i Dejana, a roditeljstvo bi im pomoglo da zacele rane iz prošlosti.

– Jako sam srećna zbog mogućnosti da je Aleksandra ostala u drugom stanju. Bez obzira na okolnosti, moja najveća želja je da mi ona podari unuče i imaće moju punu podršku u tome – rekla je na samom početku Slovenka.

– Iako su kratko u vezi, vidim da je Aleks Dekija mnogo zavolela, a i on je nju. Oboje su iskreni, ne umeju da sakriju svoja osećanja i deluje mi da su se baš vezali jedno za drugo. Koliko vidim, oni imaju jako zdrav odnos i drago mi je zbog toga. Aleks je imala težak život i meni je najbitnije da ona bude srećna. Bila sam joj i otac i majka, kako sam nju odgajila tako bih joj i oko deteta pomogla – rekla je Slovenka, koja nije krila uzbuđenje zbog ćerkine trudnoće i uverena je da bi beba dodatno ojačala odnos novopečenog ljubavnog para.

– Aleks i Dejan su dve napaćene duše, zato su se i pronašli. Oboje su mnogo propatili tokom života. Ubeđena sam da bi Aleks uz dete dodatno sazrela, i da bi se uozbiljila. Ne sumnjam da bi bila sjajna majka. Takođe, sigurna sam da bi i Dejanu dete pomoglo da mu sve rane zacele. Mislim da bi bili jako posvećeni roditelji. Iskrena da budem, volela bih da dobiju ćerku… Naravno, najbitnije je da je dete živo i zdravo, ali ja bih više volela da bude devojčica – zaključila je ona.(Kurir.rs/Alo)