Andrea iznudila od drugarice 7.000 evra: Kada joj je pokazala šta ima u TELEFONU, nije imala izbora

Svijet

Andrea iznudila od drugarice 7.000 evra: Kada joj je pokazala šta ima u TELEFONU, nije imala izbora

Argentinka Andrea Neomi Fernandez (39) uhapšena je u predgrađu Buenos Ajresa pošto je optužena za iznudu novca svoje najbolje prijateljice kojoj je pod anonimnim pretnjama ukrala čak 800.000 pezosa, (oko 7.000 evra).

Andrea je uhapšena u trenucima kada je uzimala dogovoreni novacnakon što je stigla dogovorena isporuka.

Žrtva je bila njena najbolja drugarica, a počiniteljka joj je bar pet puta pretila da će joj napraviti pakao od života, jer “ima informacije o njoj za koje dotična nikako ne želi da se otkriju u javnosti”, prenosi argentinski list Cronica.

Sve je počelo nakon što joj je sa anonimnog broja telefona Andrea tražila novac kako bi ćutala o njenom neverstvu, pošto je navodno prevarila supruga.

Vremenom se pojačavao ton svake poruke i pretnje su bile sve jače. U jednom trenutku zaprećeno joj je da će joj ćerka biti sil*vana.

– Daćeš nam toliko novca, znamo da ga imaš. Ukoliko nećeš, dići ćemo u vazduh kuću tvoje majke ili ćemo ti s*lovati ćerku – neke su od poruka koje je neimenovana žrtva primila, rekao je jedan od izvora iz policije.

U porukama su takođe postojali i detalji iz njenog intimnog života, odnosno prevare koju je nanela mužu, a nekoliko poruka je poslato čak i njenoj ćerki.

– Tvoja mama ne želi da plati. Moram da ti pošaljem ovo da vidiš da ima dečka, da vara tvog oca. Evo, upoznaj ga – jedna je od poruka koja je poslata devojčici.

Andrea je iznudila 800.000 pezosa, odnosno četiri puta po 200.000.

Konačno je neimenovana žena skupila hrabrosti da prijavi iznudu policiji, a Andrea Neomi Fernandez uhapšena je prilikom poslednje primopredaje novca pre nekoliko dana. (objektiv.rs)