Ženu svog života upoznao na tečinoj SAHRANI: Sve je počelo kad mu se otac napio, a onda je usledio šok

Ispovijesti

Ženu svog života upoznao na tečinoj SAHRANI: Sve je počelo kad mu se otac napio, a onda je usledio šok

Iako priča ima srećan kraj, nema sumnje da se ovaj par upoznao na pomalo bizaran način

Anonimni mladić podelio je svoju ispovest na jednom sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete. On je opisao kako je upoznao ženu svog života, iako je njihov prvi susret prošao prilično “trapavo”.

– Svoju devojku sam upoznao na tečinoj sahrani. Ona je komšinica tetki i teči i sa majkom je došla na sahranu, a moj ćale se po običaju napio i počeo da smara tu devojku kako sam ja savršena prilika za nju. Da bih devojku poštedeo nerviranja i neprijatnog osećaja, samo sam joj rekao da je najbolje da se pomeri iza mene kako je ćale ne bi smarao, a ona na moje iznenađenje rekla da nije problem i da joj je zanimljivo da ga sluša – napisao je on i dodao:

– Posle sahrane kada smo se okupili kod tetke, dala mi je broj i već smo neko vreme u lepoj vezi. Ovo da mi je neko pričao da može da se desi rekao bih da je lud – zaključio je on.

Iako priča ima srećan kraj, nema sumnje da se ovaj par upoznao na pomalo bizaran način, kao i da je ovakav rasplet situacije sve šokirao. (objektiv.rs)