NEVIĐENI HAOS U CIK ZORE Car POCEPAO sve zajedničke fotografije sa Dalilom, opet je brutalno IZVREĐAO, a ona donela KONAČNU odluku

Showbizz

NEVIĐENI HAOS U CIK ZORE Car POCEPAO sve zajedničke fotografije sa Dalilom, opet je brutalno IZVREĐAO, a ona donela KONAČNU odluku

U toku žučne rasprave Filipa Cara i Dalile Dragojević, Car je počeo da cepa fotografije sa ogledala i poručio Dalili da je definitivno kraj!

– Pošto se ne sećaš, sada ćeš da se setiš da smo završili! – rekao je Car. – Boli me uvo, mi smo odavno završili! – odbrusila je Dalila.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1501815792907784192?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501815792907784192%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fstars%2F3888189%2Fcar-pocepao-sve-zajednicke-fotografije-sa-dalilom

Nakon što je Filip Car “zaspao”, opet se probudio i odlučio da pozove Dalilu Dragojević i pokuša da je nagovori da se pomire. Međutim, izbija još jedna svađa.

– Znaćaš kako se osećam a radiš ovo! – rekaoe je Car.

– Hoćeš da ti ja vratim! Poštovala sam pet godina, dosta! – rekla je Dalila.

– Kad smo bili u fazi muvanja kad si ti htela da prebaciš ono Staniji – rekao je Car.

– Ajde sada me ostavi na miru, ne odgovara mi da pričam sa tobom! – dodaje Dalila.

– Isteraćeš me odavde i dobićeš ono što najviše želiš, ku*vo! Ti si jedva čekala da napraviš ovo meni – Car

– Težak si, ideš mi na žive. Dosadan si, smaraš me! – Dalila

– Nisam bio dosadan kad je bilo dobro za tebe! – rekao je Car.

– Ti si ljubomoran! Ostavi me na miru, tebi nema pomoći! Nisi zaslužio ništa. Smramota me za sve. Ovo si ti, golgota! Ti hoćeš da pričaš ali ja ne pričam.

– Tebe će zvati krimos igračka a mene će zvati preljubnica, kako me i zovu! – rekla je Dalila.

– Kako će tebe zvati? Izj*ana ku*va! Neka tebe zovu viršlica, ako će tako da te zovu, neka mene zovu krimos. Dovodiš me do ludila, i onda to koristiš – rekao je Car.

– Živiš za narod! Ja sam presekla – rekla je Dalila. – A kada si presekla? – upitao je Car – Večeras! – zaključuje Dalila.(kurir.rs)