NISAM KALAŠTURA KAO TVOJE BIVŠE! Dalila i Car ZATRESLI ZADRUGU SVAĐOM, Dragojevićka pravda svoju PROŠLOST! (VIDEO)

Showbizz

NISAM KALAŠTURA KAO TVOJE BIVŠE! Dalila i Car ZATRESLI ZADRUGU SVAĐOM, Dragojevićka pravda svoju PROŠLOST! (VIDEO)

Nakon vrele akcije Dalile Dragojević i Filipa Cara došlo je do žestoke svađe. Oni su imali maratonsku raspravu ispod pokrivača, da bi se na kraju tenzija digla.

Iz kreveta su otišli do pušionice, gde su se svađali zbog njene prošlosti, tačnije, zbog toga što Car sumnja u njenu priču.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1501675962525786114?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501675962525786114%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fstars%2Frijaliti%2F3888127%2Fnisam-kalastura-kao-tvoje-bivse-dalila-i-car

– Ja sa tobom razgovaram dva sata, dva sata i normalno te slušam i spomenem… Da li ti se nešto reklo što nije po tvojoj volji, ti odmah bahata – pričao je Car.

– Ja nisam kao ti, ti si ponavljač, možeš jednu priču da pričaš 10.000 puta, a ja ti kažem, kad ja nešto jednom objasnim, treći put neću objašnjavati – govorila je Dalila.

– Nemoj da podižeš glas na mene. Najnormalnije sam pričao sa tobom. Znaš šta mene nervira… Što ispada da sve devojke sa kojima sam bio… – nastavio je Filip.

– To sam slušala malopre. Izvini što nisam imala 150 njih pre tebe, imala sam duge veze i brak. Nisam kalaštura. Stalno me porediš sa bivšima – nastavila je Dragojevićka.

– Sve priče koje sam slušao o tebi su iz drugog ugla. Više verujem tebi – pričao je Car.

– Ne mogu da skapiram šta si mogao da čuješ za moju prvu priču – odgovorila je Dalila.

– I za prvu totalno drugačije i za drugu i za treću… – pričao je Filip.

– Ti si čuo da imam ostavljeno dete… Evo, ja tebi ne verujem u tvoju priču. Maja je rekla da si išao da drndaš drugu devojku dok je spavala – dodala je ona.

– Vidi, ja sam tebe slušao od Kulina bana, ništa nisam rekao. Sve što si ti meni pričala, ja sam od drugih čuo drugačije. Ja sam samo rekao da je nemoguće da nikome nisi dala povoda dok si bila u drugim vezama… Ja sam čuo da si ti ovde… Nebitno – rekao je on.(Kurir.rs/S.M.)