DALILA NEMA SREĆE SA MUŠKARCIMA, DEJANU JE BILA VERNA 5 GODINA: Drugarica Dragojevićke zna njenu prošlost, a ovako priča o CARU!

Showbizz

DALILA NEMA SREĆE SA MUŠKARCIMA, DEJANU JE BILA VERNA 5 GODINA: Drugarica Dragojevićke zna njenu prošlost, a ovako priča o CARU!

Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su raskinuli posle rasprave koja se nastavila i tokom emisije.

Naime, Car i dalje sumnja da ga Dalila laže o svojoj prošlosti, a u naletu besa, pobacao je poklone i slike koje je pripremio za 8. mart.

Dalilina drugarica je za Pink ispričala šta misli o aktuelnoj situaciji.

– Dalila očigledno nema sreće sa muškarcima. Filip je voli, ali ima problema sa nepoverenjem, to se jasno vidi. Ne znam šta ona treba više da uradi da bi mu dokazala svoju vernost. Ona je i Dejanu bila verna pet godina. To što se desilo sa Filipom, bila je iskrena i stavila tačku na odnos sa njim pre nego što je išta uradila sa drugim muškarcem. Iskreno mu je ispričala sve o svojim prošlim odnosima, a Filip i dalje veruje drugim ljudima koji samo žele da napakoste njihovoj vezi i da ih razdvoje – govori ona.

– Mislim da će se pomiriti. Dalila je celu sebe dala i vidim da ga voli, ali joj smeta njegovo ponašanje, stalno preispitivanje stvari i to što joj ne veruje. Kada bi samo bio onakav kakav je bio za 8. mart, sve bi cvetalo. Ne znam, nadam se da će se on unormaliti i da će konačno uploviti u mirnu luku koja će trajati duže od tri dana – zaključuje Dalilina drugarica.(Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs)