PRESTAJEM SAMA SEBI DA TRUJEM MOZAK! NEĆU GA VIŠE BOCKATI: Aleksandra otvorila dušu o odnosu sa Dejanom, pomenula i Sandru (VIDEO)

Showbizz

PRESTAJEM SAMA SEBI DA TRUJEM MOZAK! NEĆU GA VIŠE BOCKATI: Aleksandra otvorila dušu o odnosu sa Dejanom, pomenula i Sandru (VIDEO)

Aleksandra Nikolić dobila je pitanje vezano za dečka Dejana Dragojevića.

Gledaoci su primetili da se Dejan i prijatelja odrekao zbog Aleksandre koja je sada odgovorila kako se oseća.

– Da li ti je bitno da ti neko dokaže ljubav? Zašto staješ Dejanu na muku, vidiš da se i prijatelja odrekao zbog tebe? – glasilo je pitanje za Aleksandru Nikolić.

– Da, ja vidim sve te stvari, zahvalna sam mu. Ja sam čudna poslednjih dana, nešto jako čudno se dešava sa mnom. Probudim se jedan dan nervozna, pola sata srećna, pola tužna. Ja cenim koliko se trudi oko mene, vidim da se zaljubio i da mu je stalo do odnosa. Prestaću da mučim samu sebe. Prestaću da sama sebi trujem mozak. Vidim ja po njegovim postupcima. Pre neki dan je rekao Sandri da je najbolje da se udalje jer meni to smeta. Ali čudno nešto se dešava sa mnom, ne znam šta je. Ja se njemu uvek izvinim. Neću da ga bockam i pravim rasprave – rekla je Aleks.

– Da li ti je imponovalo kao ženi što je odabrao tebe i dao na značaju vašem odnosu? – pitala je voditeljka.

– Neprijatna mi je ta situacija, ali mi je imponovalo. Tako mi je dokazao to, ali ja mu to nisam tražila – dodala je Nikolićeva.

– Ako je to tako kao što je postavljeno, onda jako ružno sa Aleksandrine strane. Sad smo se Filip i ja složili da nikad nije bila bolja u rijalitiju. Ne skače po ljudima – rekao je Lepi Mića.

– Nikad nije bila fleksibilna i podilazila nekome ovako. Neko ima mišljenje da je zaljubljena, neko da folira, ali nikad nije bila bolja – dodao je Car.

– Bivši dečko komentariše, j*bem ti život. Fuj, koliko si jadan od nula do Filip – dobacila je Dalila.

– Treba da zna da joj se dešavaju lepe stvari što se tiče Dejana, ljubav nije bajka – dodao je pevač.(Kurir.rs/K.Đ.)