RUSVAJ! Car gnusno izvređao Daliline roditelje, doživela POMRAČENJE! Nasrnula na Filipa! ŠAKAMA ga udarala po glavi, GREBALA…

Showbizz

RUSVAJ! Car gnusno izvređao Daliline roditelje, doživela POMRAČENJE! Nasrnula na Filipa! ŠAKAMA ga udarala po glavi, GREBALA…

U toku je emisija “Gledanje snimaka” zadrugari su imali priliku da vide kako Dalila Dragojević ljubomirše Filipu Caru o Martini Petrović, nakon čega su usledile brutalne uvrede i psovke.

– Tebe ne pali kad ti otac nešto kaže. Nabijem je ja na ku**c. Te majke što se odriču dece, pa pričaju stvari koje pričaju – rekao je Car, pa je Dalila nasrnula na njega i počela da ga grebe, a svi zadrugari su skočili da ih razdvoje.

Međutim, Car je nastavio najbrutalnije da vređa njene roditelje, a Dalila je urlala da je puste da izađe.

– Ma popu*iš mi ku*ac – viknuo je Filip.

– Ko bre da ti popu*i ku*ac? Kome ti spominješ roditelje – urlala je Dalila i nastavljala.

– Evo, to je to! Uvek me ovako dovede do ludila – urlao je Filip.

– Je*em joj mamu u usta i onog Husu, u usta ti se pose*em – nastavljao je Car.

– Sad je kraj, za sve ću da ga tužim, za sve što sam ćutala i prećutala – plakala je Dragojevićka i zahtevala da je puste da izađe.

– Grebeš me ko Maja Marinković, mamu ti je*em! Ku*vetino! – urlao je Car.

Filip Car vidno besan i nervozan, nastavio je da kuka pred svima i žali se kako je totalno van sebe. U jednom trenutku je naišla Dalila Dragojević, te nastavila da urla iz petnih žila.

– Namerno me provocira, namerno ovo radi. Neka me pusti tri dana pa onda neka me je*e! Ovo sve namerno radi! Čekao sam šporet, da sam video da je ona u kuhinji ne bih ni došao! Prvi sam bio tu! – urlao je Car.

U jednom trenutku je naišla Dalila Dragojević, te nastavila da urla iz petnih žila.

– Namerno me provocira, namerno ovo radi. Neka me pusti tri dana pa onda neka me je*e! Ovo sve namerno radi! Čekao sam šporet, da sam video da je ona u kuhinji ne bih ni došao! Prvi sam bio tu! – urlao je Car

– Neću da vidim ovog čoveka više, ima odmah da ide krivična prijava za sve – urlala je Dalila.

– Popu*iš ti meni ku*ac – odbrusio je Car.

– Neka mi popu*i ku*ac, samo neka mi ne prilazi! Nisam je hteo ispolivati, malo sam je po ogrtaču! Lepo sam joj rekao da se makne i skloni! Teraj se u pi*ku materinu! Molio sam ovde ljude za hranu a kod nje imam bunker hrane, znači ne pitam je, ne prilazim – urlao je Filip.

– Gde je tiganj? – pitao je Zola u želji da mu pomogne.

– Bacila je negde, ne znam gde je. Nemam više živaca – žalio se Car.

– Znam, ja te razumem. Znam da ti je teško, probaj se smiriti – govorio je Osmakčić.

Dalila Dragojević je odmah nakon svađe sa Filipom Carem u otrčala u toalet, kako bi oprala deo kose koju joj je polio deterdžentom.

Tom prilikom, našla se odmah pored Dejana Dragojevića, njenog bivšeg supruga, a njegova reakcija izazvala je pažnju svih.

Zadrugar je sve vreme prao nešto u lavabou, ali se ni jednog trenutka nije okrenuo niti je progledao u svoju bivšu suprugu, što je dokazalo da mu zaista nije stalo do nje i njenog stanja, a kako će se na dalje odvijati situacija, ostaje nam da ispratimo.(kurir.rs)

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1502146997221945345?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1502146997221945345%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fstars%2Frijaliti%2F3888881%2Fcar-gnusno-izvredjao-daliline-roditelje