SAMO NEKA SE REŠIO ONOG ZLA! Dejanov otac otkrio šta misli o Aleksandrinoj TRUDNOĆI, a jedna zadrugarka ga opasno RAZOČARALA!

Showbizz

SAMO NEKA SE REŠIO ONOG ZLA! Dejanov otac otkrio šta misli o Aleksandrinoj TRUDNOĆI, a jedna zadrugarka ga opasno RAZOČARALA!

Otac Dejana Dragojevića Goran osvrnuo se na novonastala dešavanja u petoj sezoni Zadruge.

Jedna od glavni tema u Beloj kući trenutno je potencijalna trudnoća Aleksandre Nikolić. Zadrugarka se, naime, nedavno požalila svom dečku Dejanu Dragojeviću da ima simptome blagoslovenog stanja, a tim povodom se sada za Pink oglasio njegov otac Goran Dragojević.

– Ako zatrudni, šta bih ja tu mogao, ja njega podržavam u svemu, samo da je došao sebi… Videli se da su se baš zavoleli, drže se zajedno, slatki su mi baš. Samo da se oporavio i rešio onog zla – kaže Goran.

Dejan je, inače, prekinuo druženje sa Sandrom Rešić, što je ovih dana jedna od glavnih tema za crnim stolom, gde se i dalje polemiše koji su razlozi za njihov krah. Spekuliše se često i o tome da li je Rešićeva zaljubljena u Dejana, te da li je pominjajući grupu “Sudbinske lisice” namerno želela da provocira Dejanovu devojku Aleksandru.

– Ne znam šta je očekivala od njega? Možda malo glumi, malo preteruje… Mislio sam da je ona malo drukčija, razočarala me je. Teši Deju, a ovamo očekuje ne znam ni ja šta. Jeste ona njemu pomagala, ali ne znam šta sad od njega očekuje i hoće – zaključio je Goran.(Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs)