DEJAN PRIZNAO DA LI ALEKS IDE SA NJIM U VETERNIK: Dragojević doneo odluku, evo šta će ako mu porodica ne prihvati devojku! (VIDEO)

Showbizz

DEJAN PRIZNAO DA LI ALEKS IDE SA NJIM U VETERNIK: Dragojević doneo odluku, evo šta će ako mu porodica ne prihvati devojku! (VIDEO)

Mensur Ajdarpašić postavio je pitanje Dejanu Dragojeviću u vezi njegove porodice.

Dejan je izneo da se ne bi odrekao porodice zbog Aleksandre Nikolić.

– Jako zanimljiva situacija. Porodica se nije složila sa Dalilom. Mene zanima, šta će biti ako se roditelji ne slažu sa Aleks? – upitao je Mensur Dejana.

– Ja znam da se oni slažu, ako se ne slažu, složiće se – rekao je Dejan.

– Ako on nije slušao ljude koji su mu tada mislili sve najbolje, a Sandru je nazivao porodicom i sad, Sandru napušta zbog Aleks. Ja sam mu rekao, ako je video od strane Sandre da ne postoji prijateljstvo, zašto to nije ranije sprečio. Bio je svestan šta se dešava – rekao je Mensur.

– Ja sam rekao, ako bi čuo da se njena majka ne slaže sa nama, iste sekunde bi je ostavio. Što se tiče toga da li će sada prihvatiti, ja bi nju uzeo za ruku i odveo je tamo, ako je ne prihvate rekao bih: ‘Kako ovakvu devojku ne možete da prihvatite?’ – rekao je Dejan.

– Kakva god da sam ja, ja njemu ništa loše nisam uradila. Njemu je bolje kada je sa mnom, što me njegovi ne bi prihvatili – dodaje Aleks.

– Ja se nisam odrekao mojih, samo sam se distancirao. Da li ću ja pokušati da rešim naš odnos, da. Ja ne mogu ovde. Ono što me čini srećnim je Aleksadra. Aleks nije zamerila Sandri, ona ništa nije rekla. Čak je rekla da priđem Sandri, ja nisam hteo. Mene ne interesuje ništa. Ni podrška, niti bilo šta! Samo da mi moji kući otvore vrata! Da kažem: ‘Dobar dan, izvinite za sve!’ – rekao je Dejan.(Kurir.rs/K.Đ.)