Mladoženja URINIRAO po mladinoj venčanici, pa uputio URNEBESNE reči: Nejasno je kako se još nije razvela

Zanimljivosti

Mladoženja URINIRAO po mladinoj venčanici, pa uputio URNEBESNE reči: Nejasno je kako se još nije razvela

Neverovatno poniženje

Objavljujući anonimno na društvenoj mreži Redit, novopečena nevesta je objasnila da joj je muž namerno uništio venčanicu na njihov veliki dan, a zatim rekao da to “nije velika stvar”.

U tom trenutku, naravno, pobesnela je na supruga, a on joj je nonšalantno odgovorio da samo “obeležava svoju teritoriju” i da je to “oduvek želeo da učini kad se oženi”.

– Nisam mogla da verujem. Uveravao me je da se mokraća lako ispere i da ne treba da brinem. Bila sam tako ljuta i zgrožena time što je uradio – kazala je mlada, prenosi Dejli star.

Žena je dalje rekla da su njene nade u intimnu bračnu noć bile uništene jer je te noći odbila čak i da spava u istom krevetu sa svojim suprugom.

– Ponašao se kao da se ništa nije dogodilo i zapravo je očekivao s*ks, ali sam ga odbila. Jednostavno ne mogu da se rešim užasnog osećaja i onoga što sam videla. Nisam mogla ni da spavam u krevetu s njim nakon toga – dodala je.

U komentarima su korisnici Redita bili užasnuti muževim postupcima, a objava je postala viralna s više od 34.000 lajkova. (objektiv.rs)