Ispovest žene zapanjila sve: Moj suprug je počeo da priča kao BEBA, mislila sam da ima TUMOR na mozgu

Ispovijesti

Ispovest žene zapanjila sve: Moj suprug je počeo da priča kao BEBA, mislila sam da ima TUMOR na mozgu

Kaže da je na početku bilo smešno, ali da je ubrzo postalo grozno

Jedna je žena nedavno na Reditu podelila kako je napustila muža jer se sa prijateljem opkladio da će celu godinu pričati kao – malo dete.

Objasnila je da zna da “svi prolazimo kroz neke faze i steknemo i neke glupe navike, a ponekad samo trebada nam neko to kaže”.

– Poslednjih godinu dana moj je muž tako imao naviku da priča kao beba. Na početku je bilo smešno, ali je brzo postalo grozno iritantno i neugodno – ispričala je, a iz privatnosti njihova četiri zida, kaže, tako je počeo govoriti i u društvu.

Bili smo u restoranu s nekim prijateljima a on je i s konobarom tako pričao što je bilo krajnje neugodno. Izašli bismo s prijateljima, a on bi došao i rekao mi “beba hoće još piva!” – ispričala je, što je njoj postalo nepodnošljivo.

U šopingu je, dodaje, kao dete tražio sladoled i skakao gore-dole vičući “hoće sladojed!” Kako to nije prestajalo počela je, kaže, ozbiljno da brine je li razlog njegovog ponašanja neki poremećaj ili bolest, kao na primer tumor na mozgu…

– Prvo sam ga pitala razume li zašto sam uznemirena i zamolila, da mi pojasni radi li to namerno ili treba da potražimo lekarsku pomoć, a to ga je uplašilo pa je napokon priznao da je razlog – opklada s prijateljem, te da tako ne priča samo na poslu jer su oboje svesni da ga ne bi dugo zadržao pa je prema dogovoru posao izuzetak.

– Svesno je odlučio da ugrozi svoj brak. Za koju nagradu? Za opkladu? – pitala se i dodala da je nakon mnogo svađa i suza, odlučila da ga napusti i preseli se kod svoje sestre na neko vreme.

– Nadam se da je bilo vredno toga – zaključila je, prenosi 22 worlds. (objektiv.rs)