Nevena (28) iz Sombora bila sa Markom, pa saznala ISTINU: “Otac me umalo ZADAVIO kad je čuo ko je on”

Ispovijesti

Nevena (28) iz Sombora bila sa Markom, pa saznala ISTINU: “Otac me umalo ZADAVIO kad je čuo ko je on”

Naizgled običan izlazak na piće u cilju upoznavanja završio se poput scena u latinoameričkim serijama

Devojka po imenu Nevena B. (28) podelila je svoju ispovest i do detalja opisala kroz kakvu je ljubavnu, odnosno porodičnu dramu prošla. Naizgled običan izlazak na piće u cilju upoznavanja završio se poput scena u latinoameričkim serijama. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

– Sećam se dobro tih dana. Došla sam iz Sombora u Beograd i upisala studije. Budući da je fakultet bio u centru grada često sam u pauzi između predavanja svraćala u jedan kafić na Dorćolu, a uglavnom mi je društvo pravilo nekoliko koleginica. Tako je bilo i to jesenjeg dana kada sam primetila novog konobara Marka u našem omiljenom lokalu. Crn, visok, istetoviran, zgodan, a ja sama i rekoh sebi – što da nešto ne pokušam – započinje ona svoju ispovest.

– Ipak, nisam želela da reagujem na prvu već sam, kao i uobičajeno, svraćala na ovo mesto i sponatano ga posmatrala. A onda sam mu jednog dana prišla i otvoreno pokazala svoje simpatije, na šta je on pozitivno reagovao. Pozvao me je na piće u jedan koktel bar i mislila sam to je to, misija uspela. Iste noći, a to mislim i danas, napravila sam veliku grešku – prepričava Nevena i otkriva šta se dogodilo te večeri.

– Seli smo u jedan lokal u gradu i naručili piće. Razgovor je tekao spontano i uspešno, ništa nije ukazivalo da nešto neće biti u redu. Nakon dva pića prošetali smo šetalištem nakon čega se ponudio da me odveze kući. Kako smo se i u povratku dobro zabavljali, pitao me je da svratimo kod njega na još jedno piće, budući da nam je svakako usput. Ja sam prihvatila, ne sluteći šta se sprema – govori Nevena sa tenzijom u svom glasu i objašnjava šta se dalje događalo.

– Parkirali smo se ispred njegove zgrade i normalno ušli u stan. Nakon što smo se raskomotili pitao me je šta ću da pijem, a ja sam nastavila u istom ritmu i uzela jednu votku. Malo po malo piće nas je ponelo i vodili smo ljubav. Vremenom uplovili smo u ljubavnu vezu i sve je bilo idilično dok se nisam vratila u Sombor i rekla roditeljima za svog novog momka – govori ova devojka.

– Nakon što sam tati ispričala sve što znam o njemu, čoveku je pozlilo. Umalo me je zadavio. Napravio je skandal! Ispostavilo se da je to naš rođak, sa očeve strane i da smo rod po petom kolenu. Muka me je uhvatila, želudac mi se okrenuo! Otac je najpre urlao na mene, ali se posle smirio jer kako sam mogla da znam. Beograd je veliki grad i da se baš meni nešto ovako desi… Kada sam ispričala Marku, bio je šokiran koliko i ja. Raskinuli smo isti dan, ali smo ostali u kontaktima, ipak smo porodica – završila je devojka svoju ispovest. (objektiv.rs)