KO NEĆE, NEKA NE DOLAZI: Par postavio PRAVILA OBLAČENJA za svoju SVADBU, gosti ODLEPILI! Moraju sve OVO DA ISPOŠTUJU!

Zanimljivosti

KO NEĆE, NEKA NE DOLAZI: Par postavio PRAVILA OBLAČENJA za svoju SVADBU, gosti ODLEPILI! Moraju sve OVO DA ISPOŠTUJU!

Budući mlada i mladoženja naišli su na oštre kritike zbog pravila vezanog za odeću koje su nametnuli gostima na svom venčanju.

Jedna zvanica objasnila je da je bila pozvana na venčanje sina jednog od doktora s kojim radi i da se veselila događaju sve dok dan pre svadbe nije dobila obaveštenje, pa se požalila na Fejsbuku.

“Na pozivnici je pisalo da je “dress code” obavezan. Muškarci: samo pantalone za odelo. Bez farmerki, bez kaki pantalona. U obzir dolaze crna ili tamnoplava. Nijanse sive nisu dopuštene. Što se tiče košulja, u obzir dolaze samo one s belim dugmićima. Bez motiva. Sakoi se moraju nositi. Nema sive, samo crna ili mornarsko plava. Pertle za vezivanje cipela smeju da budu samo konkretnih boja. Nema sive, bele, boje slonovače, bordo ili boje kadulje”, napisala je.

Pravila su ipak bila nešto blaža za žene od kojih se očekivalo da nose isključivo haljine.

“Žene ne smeju da nose kombinezon ili kratke pantalone. Haljine ne smeju biti iznad kolena. Nisu dopuštene bela boja, boja slonovače, bela s cvetnim motivima, crna, bež, , bordo, bolja kadulje ili bilo koja nijansa sive”, navela je zvanica. Dodala je da je na stranici pisalo da onaj ko neće da se pridržava pravila neće moći da prisustvuje venčanju. (Kurir.rs/K.Đ/Dailystar, Foto: Profimedia)