NATERALA SAM SINA DA SAČEKA PRE NEGO ŠTO JE ZAPROSI: Sad moja snaja misli da sam ZLA, a ja sam imala dobar RAZLOG!

Ispovijesti

NATERALA SAM SINA DA SAČEKA PRE NEGO ŠTO JE ZAPROSI: Sad moja snaja misli da sam ZLA, a ja sam imala dobar RAZLOG!

Jedna žena rekla je da njena buduća snaja misli da je zla jer je nagovarala sina da pričeka pe nego što je zaprosi zbog toga što je premlad da se oženi.

Rekla je da je važno da se obrazuje, pa mu je ponudila platiti školarinu ako odloži prosidbu dok ne diplomira – što je mladić prihvatio, piše Mirror.

Ostao je veran reči i kada je diplomirao zaprosio je svoju devojku Fran, no ona je saznala za ponudu njegove majke i porodice je podeljena.

“Rekla sam svom sinu da je pred njim celi život i da ne treba žuriti. Rekla sam mu da ću mu platiti školarinu ako ode na fakultet i čeka, makar samo godinu ili dve. Tada nisam znala koliko je njihova veza ozbiljna jer su zajedno bili nešto više od godinu dana i bojala sam se da to neće uspeti. Moj sin je rado prihvatio ovu ponudu i složio se sa mnom da bi bilo najbolje pričekati. Ove godine moj sin je završio fakultet, ali je zadržao vezu na daljinu s Fran, a veridbu su objavili pre nekoliko meseci. Svi smo bili oduševljeni time”, rekla je žena.

Njen sin je rekao svojoj devojci da je njegova majka razlog zašto je čekao toliko dugo da je zaprosi. Fran je normalno bila ljuta i tokom večere za Božić se obratila svima. Počela je da govori da je svekrva sinu platila da se ne oženi i aktivno je pokušavala da uništiti odnos majke i sina.

“Ona je tada rekla da je blagoslovljena što “zlo nije pobedilo” i jedva čeka da ima dug i srećan brak. Svi su ćutali i zapravo nisu znali šta bi rekli”, istakla je svekrva.

Nakon što je svoju priču podelila na internetu, žena je bila preplavljena komentarima drugih korisnika koji su se svi složili da nije učinila ništa loše. (kurir.rs)