Upala sa bebom u program uživo, a onda uradila nešto NEVIĐENO: Zbog ovog gesta svi ostali u ŠOKU (VIDEO)

Zanimljivosti

Upala sa bebom u program uživo, a onda uradila nešto NEVIĐENO: Zbog ovog gesta svi ostali u ŠOKU (VIDEO)

Gledaoci američke televizije CBS58 News iz Milvokija bili su iznenađeni i u šoku, kada su na ekranu pored mape i voditeljke prognoze ugledali i bebu. Iako se čini da je ona pokušala da poveže posao i materinstvo, američka meteorološkinja Rebeka Šuld sa CBS 58 News-a sasvim slučajno se našla ispred kamera sa svojom bebom dok se spremala za čitanje prognoze.

Mala Fiona, koja je tada imala tri meseca, našla se u kadru televizije CBS 58 Newsa,što je dalo inspiraciju Rebekinom producentu Niku da i beba bude deo vremenske prognoze.

l Rebeka se vratila svom poslu nakon porodiljskog odsustva ali je zbog pandemije i brige o malom detetu morala da ga prilagodi, tako da je našla način da u podrumu svoje kuće napravi improvizovani ofis odakle vodi vremensku prognozu.

– Mislila sam da bi mi mogla pomoći zbog hladnoće koja večeras stiže, ima dobru debelu dekicu – kaže u svojoj najavi prognoze. Beba je postala hit na društvenim mrežama, a Rebeka svakodnevno dobija poruke i mejlove oduševljenih gledalaca.

Zbog pandemije većini roditelja se promenila rutina tako da su i obaveze veće i pritisak kako uspostaviti ravnotežu između porodice i posla je prisutniji. Ova mlada meteorološkinja dala je nadu mnogim mladim devojkama da se može izbalansirati između zahtevne karijere i porodice i da žene mogu biti podjednako uspešne i u drugim profesijama, u oblasti nauke, javnih profesija, inženjerstva..

Nije novina da se na poslu, pojedine žene javne ličnosti, pojave sa detetom. Slično je pre nekolko godina učinila i evropska poslanica iz Italije Lisija Ronzuli pojavivši se u Evropskom parlamentu u Strazburu na plenarnoj sednici sa bebom u naručju. Pre nje je to učinila i danska članica Evropskog parlamenta Hana Dal sa svojom tada tromesečnom bebom. (objektiv.rs)