ŽELIM DA SE RAZVEDEM, JER MI ŽENA NIJE LEPA BEZ ŠMINKE: Pokušao da se navikne na njen PRIRODNI IZGLED, smatra da je PREVAREN!

Ispovijesti

ŽELIM DA SE RAZVEDEM, JER MI ŽENA NIJE LEPA BEZ ŠMINKE: Pokušao da se navikne na njen PRIRODNI IZGLED, smatra da je PREVAREN!

Par se upoznao preko Fejsbuka, a u braku su bili mesec dana. Mušakarac kaže da jednostavno nije mogao da se navikne na njen prirodan izgled, bez šminke.

Naime, muškarac je na sudu objasnio da želi da se razvede od svoje nove supruge jer je ne smatra privlačnom bez šminke.

Bizaran incident dogodio se u Egiptu, gde je muškarac navodno podneo zahtev za razvod od svoje jednomesečne supruge, rekavši da je “prevaren” u pogledu izgleda žene.

Muškarac je rekao da ne može da se navikne na prirodni izgled svoje supruge.

“Bio sam šokiran… jer ona nimalo ne liči na osobu koju sam sreo nekoliko puta pre braka”.

Potom je objasnio da se par upoznao na Fejsbuku, gde je žena uvek objavljivala atraktivne fotografije. Čak i nakon što ju je nekoliko puta sreo, i dalje je mislio da je privlačna i odlučio je da želi da se oženi sa njom. No, problemi su počeli jutro nakon bračne noći kada je prvi put vidio svoju suprugu bez šminke.

Dodao je: “Vidio sam njene slike na Fejsbuku, izgleda potpuno drugačije kada se ne našminka. Bio sam prevaren i želim da se razvedem od nje.”

“Prevarila me jer se pre braka dosta šminkala. Ružno izgleda bez šminke. Ali nakon venčanja sam video njeno pravo lice bez šminke”.

Prema egipatskim medijima, muškarac je na sudu rekao da je pokušao da se navikne na izgled svoje supruge, ali je nakon mesec dana braka odlučio da podnese zahtev za razvod.

“Vidim je kad se probudi, kosa joj je neuredna… I izgled joj je potpuno drugačiji od onog koji sam poznavao kad sam se oženio”, rekao je on, prenosi “The Sun”. (kurir.rs)