BIVŠE UČESNICE RAZVEZALE JEZIK O TROUGLU DALILA, CAR I ANA: Dežurna je top za rijaliti! On će se vraćati Dragojevićki posle svake!

Showbizz

BIVŠE UČESNICE RAZVEZALE JEZIK O TROUGLU DALILA, CAR I ANA: Dežurna je top za rijaliti! On će se vraćati Dragojevićki posle svake!

Ana Jovanović nedavno je uplovila u romansu sa Filipom Carem koji je bio u vezi sa Dalilom Dragojević, a onda su počele da se otkrivaju neke istine o njoj.

Naime, u Beloj kući su krenule da kruže priče da je zadrugarka bila u intimnoj vezi sa oženjenim muškarcem, odnosno suprugom svoje najbolje drugarice, a njen bivši momak je za Pink otkrio kako se završila njihova veza.

Bivše učesnice rijalitija Ermina Pašović i Sanja Stanković prokomentarisale su odnos Ane Jovanović, Dalile Dragojević i Filipa Cara.

– O dežurnoj mislim da je top za rijaliti. Valja i to biti. Da bi imali šta gledati. Jako jeftina devojka, beskurpulozna… Mene lično ne remeti. Ona je vrlo svesna da je dežurna i to joj odgovara, čim pristaje isto da bude – zaključuje bivša zadrugarka Ermina.

– Ja sam iskreno to i očekivala, da uđe neka nova i sa njom bi probao. Prosto, dečka su zanela svetla velikoga grada i očigledno nije do sada video toliko devojaka na jednom mestu i on trči na sve strane. Nezreli klinac željan da proba sve… Ali, posle svake će se vraćati Dalili – izjavila je Stankovićeva. (kurir.rs)