KARMA SAČEKALA IZA ĆOŠKA: Muškarac (41) ostavio ženu i ćerku zbog ljubavnice koja mu je obećala sve, a ništa nije pošlo po PLANU

Ispovijesti

KARMA SAČEKALA IZA ĆOŠKA: Muškarac (41) ostavio ženu i ćerku zbog ljubavnice koja mu je obećala sve, a ništa nije pošlo po PLANU

Muškarac (41) je sa svima podelio svoju ispovest o aferi koja mu se obila o glavu.

On je istakao da je priznao ženu prevaru, da se spakovao, pozdravio ćerku i iselio se iz stana gde su živeli.

“Nadao sam se da ću imati budućnost s novom devojkom, šeficom (45) s kojom sam počeo da se viđam nakon jednog izlaska koji je završio se*som”, priča muškarac.

Kako kaže, nikada nije imao baš neki odnos sa suprugom, venčali su se kada je ostala trudna jer su njeni roditelji insistirali. Sve svađe i nesuglasice dovele su do njegove afere, ali snovi o tome da će imati novi život s ljubavnicom brzo su srušeni.

“Rekla mi je da se vraća svom suprugu i da ništa neće biti od nas. Osećam se poniženo. Prvo je kupila zemljište i počela da gradi novu kuću za nas, rekla mi je da ostavim suprugu, a sada me odbila. Očajan sam…”, zaključio je on i potražio savet.

Psihoterapeut Deidre Sanders pitala ga je da li ima neke dublje povezanosti između njega i šefice.

“Radite zajedno, se*s je odličan, ali jeste li proveli neko kvalitetno vreme zajedno? Ako je odnos sa suprugom tako toksičan, loše utiče na dete koje imate. Nemojte se vraćati supruzi, ali ni ljubavnici. Krenite dalje”, savetovala je. (kurir.rs)