Pretio bratu satarom, pa pozvao POLICIJU: Zbog ovih HOROR reči sledio se i dežurni službenik

Svijet

Pretio bratu satarom, pa pozvao POLICIJU: Zbog ovih HOROR reči sledio se i dežurni službenik

Majka i brat su nekako uspeli da pobegnu iz stana

Pobesneli nasilnik koji je pretio da će ubiti svog brata, pozvao je potom policiju i rekao da želi da ide u zatvor zbog”‘ubistva policajca” ili “slučajnog građanina”.

Luis Vilijams (32) razbesneo se dok je pio viski i jabukovaču i optužio svoju majku da mu je ukrala novac.

Neuračunljivi Vilijams počeo je potom da buši rupe u zidu i na vratima jednosobnog stana koji je delio sa bratom i majkom.

Njih dvoje su pokušali da ga umire dajući mu novac, ali je on tada postao još više drzak i ljutit. U jednom trenutku njegov brat je primetio da ima sataru, koji nikada ranije nije video.

– Nemoj da me gledaš ili ću ti ovo zabiti u glavu – rekao je Vilijams svom bratu, a potom je pretio i majci.

Njegov brat je gledao šokiran i zaleđen, a Vilijams je uzeo telefon, pozvao policiju i rekao da mu je “želja da ubije policajca ili slučajnog prolaznika” i da bi zbog toga “vrlo rado išao u zatvor”.

Vilijams je potom, u napadu nervnog rastrojstva, počeo da se udara pesnicama u lice, a njegov brat i majka koji su nekako uspeli da pobegnu iz stana, priajvili su slučaj policiji.

Vilijamsova majka je kasnije rekla da voli svog sina, ali i da ga se plaši kada nije trezan.

– On je najlepši i najbolji dečko kada nije pod uticajem ovih stvari – rekla je kroz suze njegova majka, prenosi Manchester evening news.

Njegov advokat Ana Bond rekla je pred sudom da je Vilijams pretrpeo “traumu” kao dete i da je došao da živi sa majkom i bratom nakon raskida veze sa majkom troje dece.

Vilijams je osuđen na 15 meseci zatvora nakon što se izjasnio krivim za pretnje ubistvom, nanošenje štete i zlonamernu komunikaciju. (objektiv.rs)