Brat (21) joj je POGINUO, a reakcija muža je ZAPREPASTILA: “Igrao je bolesnu igru, tresla sam se”

Ispovijesti

Brat (21) joj je POGINUO, a reakcija muža je ZAPREPASTILA: “Igrao je bolesnu igru, tresla sam se”

Žena je bila šokirana postupkom supruga

U dramatičnim trenucima u životu često ne znamo kako da ispravno reagujemo, a to, nažalost, može da povredi naše bližnje. Takvo iskustvo je doživela i jedna žena, nakon što joj je suprug na bizaran način saopštio najtragičnije vesti.

Naime, ona je ispričala kako je njen muž započeo bolesnu igru “pogodi ko” kada je saznao da je član njene porodice umro i nije hteo da joj kaže direktno.

Šokirana žena se požalila i ispričala kako se tresla kada je čula da je neko njen umro, i samo je želela da sazna ko je u pitanju.

– Izgubila sam brata u nesreći na motociklu. Imao je samo 21 godinu. Ovo je bilo iznenadno, razarajuće i bolno preko svake mere. Živim na tri grada udaljenosti od svoje porodice i nisam odmah znala šta se dogodilo – rekla je ona i dodala:

– Moj muž je telefonirao kada sam ušla u sobu u kojoj je moj telefon bio na vibraciji i punjenju. Pitao me je zašto ne odgovaram na pozive sestre. Pitala sam zašto i da li ga je zvala. Rekao je da, a zatim mi je rekao da je od nje primio vest o smrti člana moje porodice – ispričala je, a potom dodala šta se dogodilo:

– Tresla sam se u tom trenutku dok sam čekala da mi kaže, ali on je počeo da se šali na foru igrice: “Pogodi ko?”.

Videvši da od njega “nema vajde”, izbezumljena je pozvala svoju sestru koja joj je direktno rekla da je smrtno nastradao njihov brat.

Potom se, kako je ispričala, odvezla da vidi svoju porodicu, ne čekajući muža – koji se pravdao da je pokušao da joj polako saopšti vest.

– Ovo je grozna reakcija jer je u pitanju moj mlađi brat kojeg sam toliko obožavala i muž je znao koliko mi je stalo do njega. Vozila sam se šest sati do svog rodnog grada, a on se naljutio kada je shvatio da ga nisam čekala da pođe sa mnom. Rekla sam mu da ga ne želim tamo nakon toga kako se poneo prema meni i tako izigrao moje emocije. Rekao je da je samo pokušao da me smiri i da me ne šokira na prvu – zaključila je ona. (objektiv.rs)