ONA ČISTI PROZORE S OVIM ČAJEM: Kad vidite rezultat ODMAH ĆETE NAPRAVITI ISTO – nikad lakše nije bilo

Zanimljivosti

ONA ČISTI PROZORE S OVIM ČAJEM: Kad vidite rezultat ODMAH ĆETE NAPRAVITI ISTO – nikad lakše nije bilo

Niko ne voli da vidi prljave ili zamagljene prozore u svojim domovima.

Borite se da prozore u svom domu održite čistima? Sve što vam treba da ih očistite je jedno popularno piće koje je vjerovatno već u vašoj kuhinji. Sve što treba da znate o jednostavnom triku za čišćenje prozora

Niko ne voli da vidi prljave ili zamagljene prozore u svojim domovima. Iako postoji mnogo savjeta i trikova za čišćenje prozora, kao što je upotreba sirćeta , mnogi od njih imaju tendenciju da ostave staklo zamućeno.

Međutim, jedan pametan trik koristi popularno i lako dostupno piće za čišćenje prozora, ostavljajući ih besprekornim. Najbolji deo je što većina domova verovatno već ima ovo piće u svojoj kuhinji, spremno za upotrebu. Evo šta treba da znate o triku za čišćenje prozora koji daje trenutne rezultate.

Koje popularno piće se može koristiti za čišćenje prozora?

Pametni trik za čišćenje predlaže korišćenje crnog čaja za čišćenje prozora. Jeftin i efikasan trik dokazuje da topao i utešan napitak može udvostručiti i rešenje za čišćenje.

Smatra se da je čaj odličan čistač jer sadrži taninsku kiselinu, koja može da presječe bilo koju gadnu masnoću i prljavštinu na površinama kao što su prozori.

Za razliku od drugih sredstava za čišćenje kao što je sirće, koje frustrirani obožavaoci čišćenja opisuju da ostavljaju svoje prozore „gore nego prije nego su bili“, korišćenje čaja ne izaziva razmazivanje po staklu.

Osim što je jeftin, ne zahtjeva da trošite na fensi krpice ili sunđere. Sve što vam treba su novine!

Čišćenje prozora izgleda dovoljno jednostavno, ali postoji mnogo grešaka koje se mogu desiti, ostavljajući prozore sa mutnim prugama. Dakle, evo vodiča korak po korak o najboljem načinu čišćenja prozora.

Počnite tako što ćete ukloniti prašinu sa okvira prozora, šina i pragova usisivačem, novinama ili krpom. Uradite isto sa svojim roletnama ili zastorima. Ako imate zavese, ovo je dobar trenutak da ih skinete i operete, prateći uputstva za negu.

Zatim poprskajte prozore velikom količinom sredstva za čišćenje koje koristite

Koristeći papirne ubruse bez vlakana, krpu od mikrovlakana ili novine, obrišite prozore od vrha do dna. Ako vidite bilo kakve pruge, obrišite ih još jednom dok staklo ne bude čisto.

Ponovite korake tri i četiri na spoljnoj strani prozora. Ako imate prozore protiv oluje koji se mogu ukloniti, skinite ih u potpunosti radi čišćenja. (novi.ba)