NEĆETE VEROVATI ŠTA JE BUDUĆI MLADOŽENJA PREDLOŽIO SVOJOJ MLADI! Plakala je kao kiša: Internet osuo paljbu po njemu!

Zanimljivosti

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE BUDUĆI MLADOŽENJA PREDLOŽIO SVOJOJ MLADI! Plakala je kao kiša: Internet osuo paljbu po njemu!

Budući muž je žestoko iskritikovan na internetu nakon što je otkrio da je pozvao svoje prijatelje na medeni mesec.

Mnogi parovi jedva čekaju da nakon venčanja odu na romantični medeni mesec jer počinju svoje bračno putovanje sa osobom pored koje planiraju da ostare.

Ali, budući suprug jedne mlade odlučio je da medeni mesec neočekivano “začini” predloživši svojoj voljenoj da na putovanje povedu prijatelje.

Ovaj par bi se trebalo da stane na ludi kamen za sedam meseci, a mesto gde će provesti svoj medeni mjesec udaljeno je dva sata letom od mesta gde žive, a čak se nalazi i u istoj zemlji.

‘Mesto na koje idemo oduvek je bilo mesto iz snova mene i moje prijatelje. Kada sam im rekao da tu planiramo medeni mesec, rekli su da su ljubomorni i kako bi voleli da i oni mogu ići. Rekao sam im da bismo mogli razmisliti o ideji da ovo bude medeni mesec koji uključuje prijatelje i bili su jako uzbuđeni’ napisao je muškarac na Redditu.

Naveo je i kako on i njegovi prijatelji nisu mogli otići na to putovanje jer im se rasporedi godinama nisu mogli poklopiti, a ovo je bila odlična prilika da svoje godišnje odmore usklade za putovanje iz snova.

‘Neki dan sam to rekao svojoj verenici i mislio sam da će joj to biti dobra ideja, ali ona se naljutila na mene, počela je da plače i govorila mi da sam drzak. Pokušao sam da joj objasnim da nisam imao lošu nameru jednostavno sam mislio da bi to bila dobra prilika da i oni to dožive. Čak sam joj rekao da može pozvati i svoje prijatelje da nam se i oni pridruže. Rekla mi je da sam smešan jer mislim da je to dobra ideja i kako se osećala užasno, da nemam obzira jer sam svoj medeni mesec pretvorio u prijateljsko putovanje. Takođe, zamerila mi je što razgovaram o tome sa svojim prijateljima, a da nisam ni s njom pre toga popričao. Iskreno mislim da je ona u pravu zbog toga’, otkrio je muškarac.

Nakon što je ispričao svoju priču, pitao je korisnike Reddita za mišljenje da li je pogrešio.

‘Poslednja stvar koju vaša buduća žena želi da uradi na svom medenom mesecu je da se takmiči s vašim prijateljima za vašu pažnju, a ona treba da bude jedini fokus. U osnovi ste svoj prvi romantični beg kao bračni par pretvorili u prijateljsko putovanje’, glasio je jedan komentar.

Drugi je dodao: ‘Predložili ste to svojim prijateljima, ne obazirući se na njeno mišljenje ili osećanja. Ne samo da ste pogrešili, već pokazujete da niste spremni za komunikaciju koja je potrebna za održavanje dugoročne veze’, piše Mirror. (stil.kurir.rs)