Viktorija skuplja novac za svoju SAHRANU: Mislila da je PREMLADA, a onda joj se svet srušio

Ispovijesti

Viktorija skuplja novac za svoju SAHRANU: Mislila da je PREMLADA, a onda joj se svet srušio

Žena je iznenada saznala od čega boluje i onda je počela agonija

Jedna Britanka pronašla je kvržicu na d*jci uoči Božića za koju je lekar opšte prakse prvobitno mislio da je cista.

Viktorija Holdkroft (38) upućena je na kliniku za d*jke u Univerzitetsku bolnicu Rojal Stouk iz predostrožnosti, gde joj je posle mamografije, biopsije i ultrazvuka dijagnostikovan rak d*jke.

Opaka bolest brzo se proširila i za dva meseca napredovala do četvrte faze, zbog čega je krenula da skuplja dobrotvorne priloge za svoju sahranu. Sada pokušava da se pomiri sa šokantnom dijagnozom, zajedno sa svojom partnerom Krisom Filipsom (38), 14-godišnjom ćerkom Alijom-Rouz Vilšo i sinom Arlom Filipsom (8).

Vremenom se rak proširio na njenu kičmu, kuk, stomak i pluća i ona je sada na palijativnom lečenju. Uprkos svemu, majka dvoje dece je odlučna da ne ostavi porodicu u finansijski teškoj situaciji, pa je oglasila svoj slučaj na platformi “GoFundMe” koja se često koristi za humanitarne akcije.

– Nemamo ušteđevine. Moj partner plaća sve račune i nemamo novca za hitne slučajeve. Ako umrem, sahrane nisu jeftine. On će pomoći u podizanju moje dece kada ja odem, tako da im je svima potrebna njena finansijska podrška – kazala je ona, prenosi Miror

Kao i mnoge koji su dobili terminalnu dijagnozu, tragična vest je iznenadila Viktoriju.

– Osećala sam se dobro, uopšte mi nije bilo loše. Bio je to potpuni šok. U porodici nemamo istoriju raka d*jke, a ja sam premlada da ga imam – kazala je ona.

Viktorija je opisala koliku muku joj predstavlja samo da hoda.

– Ne mogu nigde da hodam bez štaka ili invalidskih kolica. Toliko me bole kičma i kuk. Uništena sam. Imam dvoje male dece i neću ih videti kako odrastaju, što je najgore u svemu ovome.

Nesrećna žena kaže da je bol u kuku počela da oseća i pre nego što su joj rekli da se rak proširio, ali je mislila da je u pitanju artritis.

– Bol je neopisiv. Ja sam na morfijumu i jedva osećam da deluje. Išla sam na radioterapiju i nadam se da će to pomoći kod bolova – kazala je VIktorija.

Ona dodaje da očekuje da joj je ostalo maksimalno pet godina života i nada se da će barem koju godinu ostati uz porodicu. Dijagnoza je ostavila stravičan trag na njih.

– Moj sin ne razume, pa mu nisam mnogo rekla. Komentarisala sam umiranje i on se jako uznemirio zbog toga. Moja ćerka razume šta se dešava i skrhana je – ispričala je Viktorija. (objektiv.rs)