Ana poginula u direktnom sudaru: Trebalo je da se zaposli i VENČA, a reči njenog momka kidaju dušu

Svijet

Ana poginula u direktnom sudaru: Trebalo je da se zaposli i VENČA, a reči njenog momka kidaju dušu

Ana Ledgar (28), menadžerka teretane iz britanskog Stouka, poginula je u direktnom sudaru nakon što je, prema navodima policije i medija, njen automobil prešao na suprotnu stranu puta u trenucima dok je jela za volanom.

Nekoliko trenutaka pre nesreće, viđena je kako kupuje hranu za poneti u KFC radnji, prenosi Miror.

Istragom je ptoom utrđeno da je njen auto iz neobjašnjivih razloga skrenuo na suprotnu stranu i izazvao direktan sudar, a pretpostavlja se da je ona za volanom konzumirala hranu koju je prethodno kupila.

Anin partner Greg Piters opisao ju je kao neverovatnu i idealnu ženu koju je uskoro nameravao da zaprosi.

Taksista, koji je teško povređen u nesreći, seća se da je vozilo išlo ka njemu, začuo je jak prasak, a onda je sebe krvavog i u bolovima video u bolnici. Prekida od trenutka nesreće do dolaska hitne pomoći se ne seća.

– Sudar se dogodio na mojoj strani puta i nisam imao nikakve šanse da izbegnem – rekao je on u izjavi.

Drugi vozači koji su požurili na lice mesta da pomognu, zatekli su Anu u nepomičnom stanju. Hitna pomoć ju je prebacila u bolnicu u vrlo teškom stanju, ali je devojka sledećeg dana podlegla povredama.

Ne dobivši priliku da je zaprosi, Greg je dogovorio sa sveštenikom da da blagoslov za stavljanje prstena na njenu ruku dok je ležala u bolnici.

– Ana je bila neverovatna osoba. Sve što je ikada želela bilo je najbolje za ljude. Želela je da pomogne ljudima da ostvare svoje ciljeve, kako u teretani, tako i u životu – naveo je Greg, koji je pritom dodao da nikad nije zatekao Anu da jede ili pije u vožnji, tako da je bio iznenađen kada je pre tragedija kupila piletinu za poneti. (objektiv.rs)