Ovoj lepotici DEVOJKE daju joj brojeve SVOJIH momaka: Jedna njena usluga košta 200.000 dinara (FOTO)

Zanimljivosti

Ovoj lepotici DEVOJKE daju joj brojeve SVOJIH momaka: Jedna njena usluga košta 200.000 dinara (FOTO)

Plajbojev model Karolina Leker kladila se s prijateljicama da može da testirati njihove odnose sa partnerima, a iz te se polušaljive opklade rodio njen biznis koji joj danas donosi zaradu od 2.000 dolara (oko 214.000 dinara) po slučaju.

Karolina otvori novi slučaj tako da uzme telefonski broj i Instagram profil svoje mete i počne da flertuje sa njim. Ako to izvede uspešno i dogovori vreme i mesto sastanka, dobije svoj honorar, a klijentkinja od nje dobije poruku da joj partner traži nešto sa strane.

Međutim, ako muškarac pokaže da je odan i odbije sastanak, Karolina ne uzima novac i ostavlja par da dalje srećno nastavi sa svojim životom. Ipak, kako prenosi Miror, u većini slučajeva ona svoj honorar zaradi, a većinom ga koristi za kozmetičke operacije.

– Nemam mnogo iskustava sa pozitivnim ishodima. Ako je muškarac dobro pozicioniran i prvi govori o svojoj vezi, ne treba slediti plan da se ulovi jer je iskrenost znak da ga varanje ne zanima – objasnila je.

Iako isprva nije bila sigurna želi li uopšte da zarađuje na tuđoj patnji, Karolina kaže da je teši to što ženama pomaže da saznaju istinu o svojim partnerima.

– U početku sam se bojala jer sam sa jednom porukom već bila u životu potpuno nepoznate osobe… Ne bih rekla da je to bukvalno prevara jer ja nemam sa njima nikakav fizički kontakt. U nekim slučajevima žene već traže razlog za prekid veze, ali nemaju dokaze kakve bi htele. Verujem da duboko u sebi svi želimo da znamo jesu li naši partneri dovoljno jaki da se suoče s iskušenjima koja mogu doći u svakom trenutku – kaže Karolina i otkriva četiri stvari koje njoj otkrivaju da partner nije veran.

Prva je neiskrenost koja se ispoljava u samom startu.

– Male laži često ukazuju ​​na varalicu. Prevarant će npr. uvek reći da je solo i da se ni s kim ne viđa i biće pristupačan. Ako voli da se upoznaje i povezuje ​​sa novim ljudima, obično želi i da vara – objasnila je.

Zatim navodi brzinske susrete tamo gde se preljubnik oseća bezbedno.

– Kada me pozove u bar ili negde gde on ima prednost i gde mu je teren poznat – kaže Karolina.

Eksplicitne fotografije su poprilično očigledan pokazatelj.

– Ako traži fotografije u svako doba dana, posebno dok je na poslu. To je najbolje vreme, jer je sam i devojka ili žena nije u blizini – priča Karolina.

Manekenka za kraj kaže da preljubnici ponekad ispoljavaju nezadovoljstvo svojom trenutnom vezom.

– Ako se otpočetka čini da je nezadovoljan svojim trenutnim ljubavnim životom i pokušava da izgleda ranjivo tvrdeći da mu trebaju ljubav i naklonost, verovatno vara – zaključila je ona. (objektiv.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carolina Lekker (@carollekker_)