5 razloga da se ne udate: Evo zašto treba da sačekate još malo!

Zanimljivosti

5 razloga da se ne udate: Evo zašto treba da sačekate još malo!

Ako ste u tridesetim, a još se niste venčali, verovatno vas sa svih strana muče pitanjima: kada će svadba?

Donosimo vam pet razloga zašto treba da stanete ili barem malo pričekate sa venčanjem.

1. Niste naučili sve što treba da znate

Pre venčanja morate da znate ko ste i šta želite! Morate biti krajnje iskreni prema sebi. Tek kada saznate ko ste vi, tek tada trebate da tražite nekoga za sebe. Pod uslovom da i dalje želite brak. Ne možete tražiti čoveka za ceo život, ako ne znate šta vam treba.

2. Papir ništa ne rešava

Legalizovanje veze nije rešenje problema. Venčani list neće vas učiniti srodnim dušama, neće ga naterati da vas voli do kraja života…

3. Brzo razočaranje

Otrežnjenje dolazi brzo, a posle je veoma teško. Bolje je da dobro razmislite, pa čak i da raskinete veridbu ako niste sasvim sigurni u svoj izbor, nego da se osudite na život sa čovekom koji i nije najsrećnije rešenje….

4. Život posle svadbe

Ako želite da se udate samo da biste obukle venčanicu, onda je bolje da se ne udajete. Postoji i život posle svadbe i on često ne završava rečenicom: živeli su srećno do kraja života… Udajte se samo ako ne možete svoj život da zamislite bez njega.

5. Venčanje nije rešenje protiv samoće

Ako žurite da se udate kako ne biste ostarile same, bolje je da ostarite same. Verujte nam – bićete srećnije. Usamljene možete biti i pored čoveka koji nije za vas. (stil.kurir.rs)