BILJANA DRAGOJEVIĆ OVAKO PRAVDA DEJANOVE PRIJATELJSKE ODNOSE! Evo šta kaže o Rešićki i Đedoviću kojima se do skoro zahvaljivala

2963749_biljana-3_ls.jpg.pagespeed.ce_.BclGQP_pTq.jpg

BILJANA DRAGOJEVIĆ OVAKO PRAVDA DEJANOVE PRIJATELJSKE ODNOSE! Evo šta kaže o Rešićki i Đedoviću kojima se do skoro zahvaljivala

Majka Dejana Dragojevića, Biljana, pojavila se u Šimanovcima, kako bi bila podrška svom sinu koji je nominovan za izbacivanje iz rijalitija Zadruga.

– Biljana, kako ste Vi? Sada nije samo Dejanov odnos sa Aleks u fokusu, nego i odnos sa Đedovićem, Franom i Sandrom – dodala je voditeljka.

– Šta da kažem, katastrofa, nesnađena sam totalno u ovom haosu. Dosta toga mi nije jasno! Sve je to rijaliti… Dobro je što su Dejan i Aleks zajedno, slatki su mi, lakše mu je da bitiše tamo sa nekim. Kako će biti kad izađu ne znam. Mislim da će izdržati do kraja, a napolju treba da se upoznaju prvo… – istakla je Biljana u emisiji “Zadruga – izbacivanje”.

Podsetimo, Biljana Dragojević zahvaljivala se nekoliko puta u javnosti zahvaljivala Sandri, Marku i Franu što su bili uz Dejana kada je bio u lošem stanju zbog emotivnog brodoloma i razvoda od Dalile. Dejan se javno odrekao Sandre, a sa Đedović je u “hladnom ratu” sa njim. Dragojevićka nije dužila na ovu temu, već je pričala o sinovljevoj vezi. (Kurir.rs/S.M.)

scroll to top