Mlada mama POGINULA u nesreći, prijatelji preživeli: Od ovih DETALJA koje su ispričali zastaje dah

Svijet

Mlada mama POGINULA u nesreći, prijatelji preživeli: Od ovih DETALJA koje su ispričali zastaje dah

Niko ne može da poveruje u smrt voljene osobe

Mlada mama, koja je tragično poginula u užasnoj saobraćajnoj nesreći, ostala je upamćena kao prelepa prijateljica sa ljubavlju prema avanturama i zlatnim srcem.

Medlin Higins (25) bila je u kasnoj noćnoj vožnji sa dvoje prijatelja kada je u četvrtak uveče izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u drvo u Epsomu blizu Bendiga u centralnoj Viktoriji.

Majka jednog deteta bila je zarobljena u vozilu pre nego što je hitno prevezena u bolnicu sa teškim povredama, gde je kasnije umrla.

Nalog gospođe Higins na Fejsbuku otkriva ljubav prema njenoj porodici i malom sinu.

Njena dva prijatelja koji su putovali sa gospođom Higins u “spontanu avanturu” uspeli su da pobegnu iz olupine nepovređeni, ali se i dalje bore sa šokantnim gubitkom prijateljice.

– Fizički ne mogu da izbacim incident iz glave i stalno mi je pred očima pokušavam da joj pomognem da skine pojas i otrgnem je, ali je bila zarobljena – rekla je slomljena srca Kortni Sirl za Bendigo njuz .

Druga preživela u nesreći, Olivija O’Kif, opisala je svoju prijateljicu koju je poznavala više od jedne decenije kao uvek nasmejanu i srećnu.

– Ona je samo htela da usreći druge bez obzira na posledice, radila je sve i svašta za mene – rekla je gospođa O’Kif.

Policija istražuje okolnosti udesa i poziva sve koji su bili očevici sudara ili imaju snimak kontrolne kamere da se jave. (objektiv.rs)